ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είδηση «βόμβα»: Δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά…

Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά, ύστερα από προσφυγή της εταιρείας που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του Σάκη Ρουβά, για οφειλές ύψους 25.000 ευρώ. Απόφαση καταπέλτης από το Πρωτοδικείο Αθηνών που αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας 11/6, την συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζών και ακολούθως τη δέσμευση των τραπεζικών...
Είδηση «βόμβα»: Δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά…

Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά, ύστερα από προσφυγή της εταιρείας που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του Σάκη Ρουβά, για οφειλές ύψους 25.000 ευρώ.

Απόφαση καταπέλτης από το Πρωτοδικείο Αθηνών που αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας 11/6, την συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζών και ακολούθως τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ύστερα από προσφυγή της της εταιρείας «Progressive PR M ΕΠΕ», για οφειλές ύψους 25.000 ευρώ.

Εκτός από το παραπάνω ποσό όμως η εταιρεία δημοσίων σχέσεων έχει καταθέσει δύο επιπλέον αγωγές για μεγάλα χρηματικά ποσά που φέρεται να της οφείλει ο καλλιτέχνης, με τον οποίο συνεργάζονταν τα δέκα τελευταία χρόνια, έως τον Οκτώβριο του 2017, όπου έληξε η συνεργασία τους.

Να σημειωθεί ότι οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά που έχουν δεσμευθεί, ανήκουν στις δύο εταιρίες του, την “Σάκης Ρουβάς, Μουσική και Καλλιτεχνική ΕΠΕ” και την “SK Κτηνοτροφική”. Η πρώτη αφορά τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες, ενώ η δεύτερη είναι η επιχείρηση που δραστηριοποιήθηκε πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής στο χώρο της «πράσινης ενέργειας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Είδηση «βόμβα»: Δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.