ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδικητική πορνογραφία: Ποινή χάδι για 46χρονο που ανέβασε ροζ video με την πρώην του!

Ντροπιαστική ποινή για εκδικητική πορνογραφία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Εκδικητική πορνογραφία: Ποινή χάδι για 46χρονο που ανέβασε ροζ video με την πρώην του!

Σοκαριστική ήταν η υπόθεση για εκδικητική πορνογραφία που είχε αποκαλυφθεί στη Θεσσαλονίκη, με θύτη έναν 46χρονο άντρα.

Συγκεκριμένα, στον ίδιο επιβλήθηκε ποινή… χάδι για το συμβάν αυτό, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο άνθρωπος αυτό, που καλύτερα να μην τον χαρακτηρίσουμε, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 46χρονος είχε περιστασιακή σχέση με την 48χρονη παθούσα.

Μάλιστα ζήτησε ο ίδιος να βιντεοσκοπήσουν τις πιο προσωπικές τους στιγμές και εκείνη συμφώνησε αλλά με τον όρο να παραμείνουν ανάμεσα τους.

Ο θύτης χωρίς καμία ντροπή ανέβασε το υλικό σε σάιτ ανταλλαγής συντρόφων και στη συνέχεια κατέληξε σε πολύ γνωστά σάιτ προγραφικού περιερχομένου.

Η 48χρονη ενημερώθηκε από μέλη του κύκλους της για τα βίντεο και στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης η υπόθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκδικητική πορνογραφία: Ποινή χάδι για 46χρονο που ανέβασε ροζ video με την πρώην του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.