ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση Μητσοτάκη για τον κορονοϊό!

«Το κράτος δίνει οδηγίες, αλλά η αποφυγή του μεγάλου συνωστισμού είναι ευθύνη των πολιτών »δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τον κόσμο να συνεργαστεί για να μην χρειαστεί αυστηροποίηση των μέτρων.  
Έκκληση Μητσοτάκη για τον κορονοϊό!

«Το κράτος δίνει οδηγίες, αλλά η αποφυγή του μεγάλου συνωστισμού είναι ευθύνη των πολιτών» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τον κόσμο να συνεργαστεί για να μην χρειαστεί αυστηροποίηση των μέτρων.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε προβληματισμό για τις εικόνες των τελευταίων ημερών, ενώ σχολίασε ότι αυτό το ζήτημα δεν είναι πεδίο πολιτικής ή ιδεολογικής αντιπαράθεσης.

«Δεν έχουμε τελειώσει με την περιπέτεια του κορονοϊού. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, αλλά για να μην αναγκαστούμε να υποχωρήσουμε και πάλι και να προχωρήσουμε σε ενδεχόμενη αυστηροποίηση των μέτρων, απαιτείται συλλογική συνεργασία και ατομική ευθύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Όλα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των υπουργών

Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι, «ναι, ο κόσμος θα είναι περισσότερο στους δρόμους, θα είναι στις παραλίες, αύριο θα είναι και στους χώρους εστίασης. Αλλά απαιτείται πάντα ατομική ευθύνη. Είναι απαραίτητο αυτό να το λέμε και να το τονίζουμε, καθώς τα μέτρα χαλαρώνουν και καθώς εκ των πραγμάτων περισσότερος κόσμος θα κυκλοφορεί».

Και τόνισε ότι η μάχη κατά του κορωνοϊού, «δεν είναι πεδίο ούτε πολιτικής ούτε ιδεολογικής αντιπαράθεσης. Ούτε κάνουμε κάποιου είδους “αντίσταση” με το να μαζευόμαστε όλοι σε μία πλατεία, χωρίς να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκκληση Μητσοτάκη για τον κορονοϊό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.