ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχηματισμός κυβέρνησης: Αυτοί οι νέοι Υπουργοί!

Σχηματισμός κυβέρνησης: Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σχηματισμός κυβέρνησης: Αυτοί οι νέοι Υπουργοί!

Σχηματισμός κυβέρνησης: Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Όπως αναμενόταν, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ωστόσο κάποια πρόσωπα, που θα «ράψουν» υπουργικά κοστούμια. φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο. Παρακάτω, είναι τα πιθανότερα ονόματα με τα οποία θα γίνει ο σχηματισμός κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, κυβερνητικά πόστα αναλαμβάνουν:

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Κωστής Χατζηδάκης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: Κυριάκος Πιερρακάκης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Χρήστος Σταϊκούρας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Τάκης Θεοδωρικάκος

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Όλγα Κεφαλογιάννη

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Νίκη Κεραμέως

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Νίκος Δένδιας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Βασίλης Κοντοζαμάνης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: Κώστας Τασούλας

Παράλληλα, πολλοί ήταν οι υποψήφιες στις φετινές εκλογές, που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την αναγνωσιμότητα τους, προκειμένου να πετύχουν την είσοδο τους στη Βουλή.

Αρκετοί ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές και άλλοι, βρέθηκαν στα ψηφοδέλτια και έδωσαν τη δική τους «μάχη», με άλλους να νικούν και άλλους να χάνουν.

Από τους κερδισμένους των χθεσινών εκλογών που εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή είναι η Ραλλία Χρηστίδου, η Νόνη Δούνια, ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Στους χαμένους η Βάνα Μπάρμπα (ΚΙΝΑΛ), η Σεμίνα Διγενή (ΚΚΕ) και η Σοφία Μουτίδου(ΚΙΝΑΛ).

Παράλληλα, ο Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25),  ο Τάκης Φύσσας (ΝΔ),  ο Δημήτρης Παπανικολάου (ΝΔ) και ο Στάθης Δρογώσης (ΚΚΕ).

Η Ραλλία Χρηστίδου κατάφερε να εκλεγεί στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25.

Τέλος η Νόνη Δούνια, εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και η Ελένη Γερασιμίδου εκλέγεται στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχηματισμός κυβέρνησης: Αυτοί οι νέοι Υπουργοί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.