Εκπτωτικό Χωριό: Χαμός από κόσμο στα καταστήματα (pics-vids)

Πραγματικός χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (31/5) στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα, με εκατοντάδες κόσμο να βρίσκεται στο σημείο για να κάνει τις αγορές του. Οι ουρές σε αρκετά καταστήματα είναι τεράστιες, με τους Αθηναίους να θέλουν να απολαύσουν τον καλό καιρό, με τον οποία συνδυάστηκε η Κυριακή. Ακόμα, κόσμος πολύς υπήρχει και στο...

Πραγματικός χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (31/5) στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα, με εκατοντάδες κόσμο να βρίσκεται στο σημείο για να κάνει τις αγορές του.

Οι ουρές σε αρκετά καταστήματα είναι τεράστιες, με τους Αθηναίους να θέλουν να απολαύσουν τον καλό καιρό, με τον οποία συνδυάστηκε η Κυριακή.

Ακόμα, κόσμος πολύς υπήρχει και στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου και αυτό έχει ανοίξει πλέον για το κοινό μετά το διμήνου λουκέτο.

Πλέον βρίσκεται και πάλι στη διάθεσή του κοινού και την Κυριακή οι οικογένειες που το επέλεξαν για τη βόλτα τους ήταν πολλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαλακάσα: Επεισόδια σε διαμαρτυρία κατοίκων για τις δομές μεταναστών

Πάντως, οι πολίτες που τηρούν τα μέτρα ασφαλείας φαίνεται ότι είναι μοιρασμένοι, αφού κάποιοι επιλέγουν να φορούν μάσκα και κάποιοι άλλοι όχι.

Να σημειώσουμε ότι το ίδιο το χωριό μοίραζε δωρεάν μάσκες, ενώ υπήρχαν και σταντ με αντισηπτικό για ποιον ήθελε να βάλει.

Ωστόσο, τα τραπέζια στις καφετέριες, έχουν τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ και οι υπάλληλοι των καταστημάτων, θυμίζουν τη χρήση της μάσκας.

Δείτε τις εικόνες από το Εκπτωτικό Χωριό: