ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο επίδομα – Επιταγή ακρίβειας: Όλα ακόμα ανοιχτά – Ποιες οι δικαιούχοι!

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην κυβέρνηση προκειμένου να δοθεί το έκτακτο επίδομα, δηλαδή μία νέα επιταγή ακρίβειας.
Έκτακτο επίδομα – Επιταγή ακρίβειας: Όλα ακόμα ανοιχτά – Ποιες οι δικαιούχοι!

Όσο πλησιάζουμε στο Πάσχα τόσο περισσότερο κορυφώνονται οι συζητήσεις, για το αν τελικώς το έκτακτο επίδομα, δηλαδή μία νέα επιταγή ακρίβειας θα δοθεί στους ευάλωτους πολίτες.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι οι σκέψεις που έχει η κυβέρνηση… γέρνουν προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να υπάρξει μία έξτρα βοήθεια σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η επιταγή ακρίβειας αυτή, θα έχει τη μορφή που είχε και τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά ακόμα πρέπει να παρθεί η τελική απόφαση.

Ωστόσο οι πιθανότητες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πάρα πολλές, ειδικά με την ακρίβεια θα… θερίζει σε πολλά προϊόντα.

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι – Αυτά είναι τα ποσά!

Επικρατέστεροι δικαιούχοι:

1ον. 1.055.000 Χαμηλοσυνταξιούχοι

* Έκτακτο βοήθημα: 150 – 200 €

* Προϋπόθεση: Κύρια σύνταξη έως 700 €

2ον. 800.000 Οικογένειες με παιδιά

* Έκτακτο βοήθημα: Μιάμιση μηνιαία δόση

* Προϋπόθεση: Εγκεκριμένη αίτηση Α21

3ον. 210.000 ευάλωτα νοικοκυριά

* Δικαιούχοι: Ελαχ. Εγγυημένου Εισοδήματος

* Έκτακτο βοήθημα: 50% μηνιαίου επιδόματος

4ον. 225.000 Άτομα με αναπηρία

* Δικαιούχοι: Προνοιακού ΟΠΕΚΑ

* Έκτακτο βοήθημα: 150 – 200 €

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτακτο επίδομα – Επιταγή ακρίβειας: Όλα ακόμα ανοιχτά – Ποιες οι δικαιούχοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.