ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο: Βρέθηκε το ελικόπτερο και ένας νεκρός (vid)

Τραγωδία στο Ιόνιο, στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς...
Έκτακτο: Βρέθηκε το ελικόπτερο και ένας νεκρός (vid)

Έκτακτο: Ελικόπτερο του ΝΑΤΟ 52 αγνοούταν στα ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς. Το ελικόπτερο πετούσε εντός του ιταλικού FIR και είχε απονηωθεί από φρεγάτα.

Με τις νεότερες πληροφορίες όμως να αναφέρουν ότι πρόκειται για τραγωδία.

Το ελικόπτερο συμμετείχε στη νατοϊκή δράση SΝΜG2 και πληροφορίες αναφέρουν ότι χάθηκε στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πηγές του υπ. Αμυνας το περιστατικό συνέβη στις 20:15 όταν το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ. Πρόκειται για ελικόπτερο που απονηώθηκε από την καναδική φρεγάτα Φρεντέρικτον.

Η περιοχή που κατέπεσε, ωστόσο δεν εμπίπτει στο FIR Αθηνών αλλά στο FIR Ρώμης και συγκεκριμένα κατάπεσε 20 ν.μ εκτός του ελληνικού FIR.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν 6 άτομα. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι βρέθηκε το κουφάρι του ελικοπτέρου και ένας νεκρός από το πλήρωμα.

Πηγή: dikaiologitika.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτακτο: Βρέθηκε το ελικόπτερο και ένας νεκρός (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.