ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτροχιάστηκε ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ: Αποκάλεσε «ψέκια» συγγενείς νεκρού που ζήτησαν νεκροψία! (vid)

Ο Άρης Πορτοσάλτε ισοπέδωσε για ακόμα μια φορά τη δημοσιογραφική δεοντολογία, χαρακτηρίζοντας «ψέκια» τους συγγενείς ενός 66χρονου που πέθανε από κορονοϊό!
Εκτροχιάστηκε ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ: Αποκάλεσε «ψέκια» συγγενείς νεκρού που ζήτησαν νεκροψία! (vid)

Εκτός κάθε ελέγχου βρίσκεται πλέον ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε. Τον τελευταίο καιρό μας έχει συνηθίσει σε τοποθετήσεις που αποτελούν ντροπή για το δημοσιογραφικό επάγγελμα, άλλα αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ο γνωστός δημοσιογράφος χρησιμοποίησε έναν άκρως ρατσιστικό χαρακτηρισμό για Έλληνες πολίτες, αφού αποκάλεσε «ψέκια»(!) τους συγγενείς 66χρονου που ζήτησαν νεκροψία για να διαπιστώσουν αν ο άνθρωπος πέθανε όντως από κορονοϊό!

Ο κ. Πορτοσάλτε είπε συγκεκριμένα:

«Οι συγγενείς ενός 66χρονου ανεμβολίαστου που πέθανε απαίτησαν να πάει δικός τους εμπειρογνώμονας να κάνει νεκροψία. Έγινε η νεκροψία και κατεδείχθη οτί ο 66χρονος έφυγε από τον κορονοϊό. Δηλαδή ψέκια συγγενείς πείστηκαν από τη νεκροψία ότι έφυγε από κορονοϊό».

Δημοσιογράφος καναλιού που εκπέμπει σε δημόσια συχνότητα, αποκαλεί «ψέκια» πολίτες που έχασαν τον άνθρωπο τους! Ο Άρης Πορτοσάλτε έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Αναρωτιέται κανείς, σε ποιο όνειρο βρίσκεται το ΕΣΡ που συνεχίζει να κοιμάται;

Οι συγγενείς, με το να ζητήσουν νεκροψία ακολούθησαν μια καθόλα νομότυπη διαδικασία και ο «δικαστής» Πορτοσάλτε έβγαλε καταδικαστικό πόρισμα! Φαίνεται πως η διαγραφή που του επιβλήθηκε από την ΕΣΗΕΑ, όχι απλά δεν τον συνέτισε, άλλα τον αποθράσυνε ακόμα περισσότερο.

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης. Δημοσιογράφος να βρίζει – για οποιονδήποτε λόγο – πολίτες σε ζωντανή μετάδοση και να μην παρεμβαίνει κανένας σε αυτό το αίσχος.

Η κατάσταση έχει παρατραβήξει με τον Άρη Πορτοσάλτε. Τη μια φορά ζήτησε να εμβολιάζονται οι πολίτες «στη σειρά» και αναγκαστικά. Την άλλη ζήτησε να κοπούν οι συντάξεις όσων δεν εμβολιάζονται. Την άλλη υποστήριξε πως οι ανεμβολίαστοι πρέπει να μείνουν εκτός… ΜΕΘ.

Και τώρα στα νέα «επεισόδια» παραληρήματος, αποκάλεσε «στόκους» τους ανεμβολίαστους και σήμερα «ψέκια» τους συγγενείς ενός νεκρού. Είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να ακούμε τέτοια αδιανόητα πράγματα από έναν κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφο;

Παντελής Λαμψιώτης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία