ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλληνες Ουκρανίας: Θα φιλοξενηθούν στο Πόρτο Καρρά με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη

Το Πόρτο Καρράς θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους Έλληνες από την Ουκρανία
Έλληνες Ουκρανίας: Θα φιλοξενηθούν στο Πόρτο Καρρά με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη

Έλληνες Ουκρανίας: Με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, οι Έλληνες ομογενείς που έφυγαν από την Ουκρανία θα φιλοξενηθούν στο Πόρτο Καρρά.

Με απόφαση του ισχυρού άντρα, το Πόρτο Καρράς θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει τους Έλληνες ομογενείς από την Ουκρανία.

Οι εχθροπραξίες στις ουκρανικές πόλεις τους ανάγκασαν τους Έλληνες που ζουν εκεί να αφήσουν εσπευσμένα τα σπίτια τους και να κατευθυνθούν προς την παρτίδα τους.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ένα κομβόι Ελλήνων που εγκατέλειψαν την Μαριούπολη, στη νότια Ουκρανία, με ειδικό σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών, μετά και την οδηγία από τις ρωσικές δυνάμεις να εγκαταλείψουν την πόλη μέχρι την Τετάρτη (2/3).

Έλληνες Ουκρανίας: Η συννενόηση Σαββίδη με την ελληνική κυβέρνηση

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση, έδωσε εντολή σε στενούς του συνεργάτες να προετοιμάσουν ένα από τα δύο κτήρια στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα στο Πόρτο Καρράς, για να φιλοξενηθούν Έλληνες πρόσφυγες που εγκαταλείποουν την Ουκρανία.

Ο Ιβάν Σαββίδης, παρακολουθεί στενά όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και επιθυμεί να καταστεί σαφές ότι στέκεται στο πλευρό των προσφύγων του πολέμου και ότι απέχει από τις εχθροπραξίες που προωθεί η ρωσική πολιτική ηγεσία.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Porto Carras διαθέτει 407 δωμάτια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλληνες Ουκρανίας: Θα φιλοξενηθούν στο Πόρτο Καρρά με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.