ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβολιασμοί: Δεν έχουν τον Θεό τους – Ο Κικίλιας στήνει κινητές μονάδες για εμβολιασμούς έξω από εκκλησίες!

Ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε να στήσει κινητές μονάδες εμβολιασμού έξω από Ιερούς Ναούς και απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν διαθέτει ίχνος σεβασμού προς την Εκκλησία και τους χριστιανούς.
Εμβολιασμοί: Δεν έχουν τον Θεό τους – Ο Κικίλιας στήνει κινητές μονάδες για εμβολιασμούς έξω από εκκλησίες!

Τα μέλη της κυβέρνησης απέδειξαν πως είναι θεομπαίχτες, με την άθλια συμπεριφορά τους προς την εκκλησία εδώ και 19 μήνες και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας το επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως από την προσεχή Κυριακή θα βρίσκονται -πιλοτικά – κινητές μονάδες εμβολιασμού, σε πλατείες έξω από ιερούς ναούς, ξεκινώντας από τις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κανείς από την ωμή εκμετάλλευση της κυβέρνησης μιας ιερής στιγμής της καθημερινότητας του χριστιανού, δηλαδή τον εκκλησιασμό του, προκειμένου να προωθηθεί η εμβολιαστική καμπάνια;

Ο πιστός πηγαίνει στη Θεία Λειτουργία τις Κυριακές για να αναπέμψει δοξολογία προς τον Θεό με το υπόλοιπο ποίμνιο, να προσευχηθεί, να ακούσει λόγο Θεού, να κοινωνήσει, να αποκοπεί για λίγες ώρες από τα εγκόσμια για να ασχοληθεί με τα υπερκόσμια. Και θα είναι υποχρεωμένος, εξερχόμενος από την εκκλησία να πέφτει πάνω σε κινητές μονάδες που θα περιμένουν «πελατεία»;

Δεν σέβονται τίποτα πια αυτοί οι πολιτικοί;

Υποτιμούν τη νοημοσύνη των χριστιανών; Αν κάποιος πιστός έχει αποφασίσει να εμβολιαστεί, θα περιμένει να το κάνει… εξερχόμενος από τον ιερό ναό; Τι δουλειά έχει μια κινητή μονάδα εμβολιασμού έξω από μια εκκλησία; Θα την έχει… στημένη το υγειονομικό προσωπικό, όπως κάνουν οι… μάρτυρες του Ιεχωβά έξω από τους σταθμούς του μετρό για να προσηλυτίσουν κόσμο;

Αν είναι τόσο απεγνωσμένοι για να εμβολιάσουν κόσμο, ας φροντίσουν να φανούν πιο πειστικοί στο λαό, με καλύτερη ενημέρωση και όχι με υποτιμητικές τακτικές, όπως το να «κυνηγούν» τους χριστιανούς έξω από τους ιερούς ναούς.

Γιατί δεν στέλνουν κινητές μονάδες εμβολιασμού έξω από τράπεζες; Έξω από σουπερ μάρκετ; Τι διεστραμμένη προκατάληψη είναι αυτή που έχουν για τις εκκλησίες και τους χριστιανούς; Πέρυσι οι χριστιανοί εξερχόμενοι από τους ναούς έρχονταν αντιμέτωποι με λασπολόγους ρεπόρτερ, φέτος με υγειονομικά κλιμάκια!

Ο Βασίλης Κικίλιας που θεωρούσε «δήθεν γιορτή» τα Χριστούγεννα, προσβάλλει με την στάση του για άλλη μια φορά την Εκκλησία. Δεν δείχνει ίχνος σεβασμού στην ιερότητα του Εκκλησιασμού. Ο Ορθόδοξος πιστός βγαίνοντας από την εκκλησία μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, εξακολουθεί να έχει μέσα του την κατάνυξη και τη Χάρη που έχει πάρει από τον εκκλησιασμό και τη Θεία Κοινωνία.

Δεν έχει καμία όρεξη βγαίνοντας, να σκοντάφτει πάνω σε κινητά κλιμάκια, απεσταλμένα από τον προκλητικό υπουργό Υγείας.

Παντελής Λαμψιώτης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Απίστευτες δηλώσεις - Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει τη... χάρη στους αγρότες να διαδηλώσουν αλλά τους λέει να κάνουν στην... άκρη για να μην ενοχλούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

O Άρης Πορτοσάλτε εμφάνισε την ακρίβεια ως... ανάπτυξη και ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο

Κοινωνία