ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση» – Επικό video της Περιφέρειας Κρήτης

«Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση», αυτό είναι το επικό μήνυμα που έστειλε μέσω video η Περιφέρεια Κρήτης!
«Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση» – Επικό video της Περιφέρειας Κρήτης

«Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση», αυτό είναι το επικό μήνυμα που έστειλε μέσω video η Περιφέρεια Κρήτης!

Με ένα επικό video που έχει γίνει ήδη viral καλεί η Περιφέρεια Κρήτης τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19 στέλνοντας το μήνυμα «Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση».

Πρωταγωνιστής μάλιστα στο σποτ της Περιφέρειας Κρήτης είναι ένα μικρό παιδί που καλεί την γιαγιά του να εμβολιαστεί προκειμένου να σταματήσει να φοράει μάσκα το σχολείο και ο Νίκος Χαρδαλιάς να μην ξαναεμφανιστεί στη τηλεόραση!

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ύστερα από την εμφάνιση κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» στην Κρήτη:

«Aυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

Η διασπορά της μετάλλαξης «Δέλτα» εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία του πληθυσμού, για το σύστημα υγείας, για τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στο νησί μας. Όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας εμβολιαστούν άμεσα, τόσο γρηγορότερα θα κάνουμε το άλμα προς την ελευθερία.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους. Το εμβόλιο αποτελεί την ισχυρότερη ασπίδα απέναντι στον Covid-19. Αυτήν την κατάκτηση της επιστήμης, οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε. Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι ραντεβού με τη ζωή μας».

Δείτε το επικό video εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Δέλτα: Παιδιά των 15 ετών, το 1/3 των κρουσμάτων στη Κρήτη!

Wimbledon: Το νωρίτερο στις 14:30 η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Ρότζερς

Survivor διαρροή spoiler 1/7: Στατιστικά! «Καθάρισε» και πάει ημιτελικά το Μπόγδανος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση» – Επικό video της Περιφέρειας Κρήτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.