ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα παιδί ανάμεσα στους 5 τραυματίες από πυρκαγιά σε διαμέρισμα την Καλλιθέα

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε δε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Σωκράτους στην Καλλιθέα, ενώ οι ένοικοι ανέβηκαν στους πάνω ορόφους για να προστατευθούν. Ανάμεσα στους τραυματίες μια 35χρονη με εγκαύματα, που βρίκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση και τέσσερις ακόμα άνθρωποι είναι οι συνολικά πέντε τραυματίες της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα...
Ένα παιδί ανάμεσα στους 5 τραυματίες από πυρκαγιά σε διαμέρισμα την Καλλιθέα

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε δε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Σωκράτους στην Καλλιθέα, ενώ οι ένοικοι ανέβηκαν στους πάνω ορόφους για να προστατευθούν.

Ανάμεσα στους τραυματίες μια 35χρονη με εγκαύματα, που βρίκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση και τέσσερις ακόμα άνθρωποι είναι οι συνολικά πέντε τραυματίες της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα. Μεταξύ των τραυματιών είναι ένα παιδί που νοσηλεύεται στο Παίδων, ενώ οι άλλοι τραυματίες έχουν διακομισθεί στο Λαϊκό και στο Σωτηρία.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλωβίστηκαν από τους υπερκείμενους ορόφους οι πέντε τραυματίες, παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία. Μία ηλικιωμένη ένοικος του πρώτου ορόφου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο διασωληνωμένη, ενώ όσοι προσπάθησαν να διαφύγουν από την έξοδο τις πολυκατοικίας τραυματίστηκαν. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένα παιδί ανάμεσα στους 5 τραυματίες από πυρκαγιά σε διαμέρισμα την Καλλιθέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.