ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενίσχυση των περιπολιών στην Αθήνα προανήγγειλε ο Νίκος Τόσκας

Την ενίσχυση των πεζών ένστολων περιπολιών, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής  υπουργός  Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, προκειμένου να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά το φαινόμενο του παραεμπορίου και της παραβατικότητας. Σε σχετική συνάντηση που είχε ο κ.Τόσκας με αντιπροσωπεία του  Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας,συζητήθηκε πρωτίστως η προστασία της αγοράς, των καταστημάτων αλλά και των πολιτών,από συμπεριφορές επικίνδυνες και παραβατικές. Στη συνάντηση...
Ενίσχυση των περιπολιών στην Αθήνα προανήγγειλε ο Νίκος Τόσκας

Την ενίσχυση των πεζών ένστολων περιπολιών, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής  υπουργός  Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, προκειμένου να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά το φαινόμενο του παραεμπορίου και της παραβατικότητας.

Σε σχετική συνάντηση που είχε ο κ.Τόσκας με αντιπροσωπεία του  Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας,συζητήθηκε πρωτίστως η προστασία της αγοράς, των καταστημάτων αλλά και των πολιτών,από συμπεριφορές επικίνδυνες και παραβατικές.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, εκτός του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης καθώς και ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.

Οι αντιπρόσωποι του ΕΕΑ αναφερόμενοι στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι επιχειρήσεις και οι καταστηματάρχες τόνισαν χαρακτηριστικά:

 «Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε πλέον αυτή την κατάσταση με τις καταστροφικές επιδρομές από τους «γνωστούς – αγνώστους», «μπαχαλάκηδες» οι οποίοι δρουν ατιμώρητα εδώ και δεκαετίες. Δεν αντέχουν τα καταστήματα τις καταστροφές και είναι επείγον να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας».

Ο κ.Τόσκας με τη σειρά του διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία πως θα ενισχυθούν άμεσα οι ένστολες πεζές περιπολίες στους δρόμους με 150 επιπλέον αστυνομικούς,ενώ δεσμεύτηκε πως θα δοθεί η απαραίτητη σημασία ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το παρεμπόριο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενίσχυση των περιπολιών στην Αθήνα προανήγγειλε ο Νίκος Τόσκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.