ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλες δυνάμεις: «Ηχηρό μήνυμα» του Α/ΓΕΕΘΑ από τη Λέσβο στον Ερντογάν: «Εμείς θα είμαστε εδώ»

Ένοπλες δυνάμεις: Ισχυρό μήνυμα σε ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα νησιά του Αιγαίου, τη Λέσβο, έστειλε ο Α/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος. Ένοπλες δυνάμεις: Η Λέσβος που βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο του Ερντογάν, αλλά και έχει μετατραπεί σε «αποθήκη» μεταναστών με τις «ευλογίες» της ΕΕ, υποδέχθηκε τον αρχηγό του ελληνικού στρατού. Συγκεκριμένα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος...

Ένοπλες δυνάμεις: Ισχυρό μήνυμα σε ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα νησιά του Αιγαίου, τη Λέσβο, έστειλε ο Α/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένοπλες δυνάμεις: Ισχυρό μήνυμα σε ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα νησιά του Αιγαίου, τη Λέσβο, έστειλε ο Α/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ένοπλες δυνάμεις: Η Λέσβος που βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο του Ερντογάν, αλλά και έχει μετατραπεί σε «αποθήκη» μεταναστών με τις «ευλογίες» της ΕΕ, υποδέχθηκε τον αρχηγό του ελληνικού στρατού.

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος που αφού επισκέφτηκε τα Φυλάκια και τους Ακρίτες του Ανατολικού Αιγαίου σε μια δύσκολη συγκυρία ,έγραψε σχετικά …

Στη Λέσβο της Σαπφούς, του Ελύτη, του Μυριβήλη και του Βενέζη, με τους άγρυπνους φύλακες του Ανατολικού Αιγαίου. Υψηλό ηθικό, επαγγελματισμός, ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα! 98 ΑΔΤΕ: «ΑΝΔΡΕΣ ΓΑΡ ΠΟΛΙΟΣ ΠΥΡΓΟΣ»

Τέλος ανα αναφέρουμε ότι τον κ. Φλώρο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρώτου στο νησί.

Exit mobile version