ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Παρών στην 80η επέτειο του ΟΧΙ την 28η Οκτωβρίου!

Ισχυρό «παρών» στην 80η επέτειο του ΟΧΙ, την 28η Οκτωβρίου αναμένεται να δώσουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Λαδιανού στο Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ3, μετά την απόφαση ακύρωσης των παρελάσεων και εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου, όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, για προφανείς υγειονομικούς λόγους, οι επιτελείς του υπουργείου Άμυνας...
Ένοπλες Δυνάμεις: Παρών στην 80η επέτειο του ΟΧΙ την 28η Οκτωβρίου!

Ισχυρό «παρών» στην 80η επέτειο του ΟΧΙ, την 28η Οκτωβρίου αναμένεται να δώσουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Λαδιανού στο Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ3, μετά την απόφαση ακύρωσης των παρελάσεων και εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου, όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, για προφανείς υγειονομικούς λόγους, οι επιτελείς του υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΕΘΑ προγραμματίζουν να αναπληρώσουν με κάθε δυνατό τρόπο την εορταστική παρουσία των Ε.Δ., στέλνοντας παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα Αποτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Θέμα το ρεπορτάζ του Sportime για τους Έλληνες κυνηγούς drone T-6A

Με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη, όπου θα καταπλεύσει τουλάχιστον μια Φ/Γ του Π.Ν. και θα πραγματοποιήσουν Διελεύσεις μαχητικά F-16 της Π.Α. και ελικόπτερα του Σ.Ξ..

Αλλά και με αντίστοιχη παρουσία, με Α/Φ, με Ε/Π και ελλιμενισμούς πλοίων σε όλη την Επικράτεια. Από την Κέρκυρα ως τον Έβρο και από την Πελοπόννησο ως το Νοτιοανατολικό άκρο της Νησιωτικής Ελλάδας.

Πηγή: Thestival.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένοπλες Δυνάμεις: Παρών στην 80η επέτειο του ΟΧΙ την 28η Οκτωβρίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.