ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Πώς Ναυτικό και Αεροπορία θα προλάβουν τα σχέδια Ερντογάν

Αποφασισμένοι να συντηρήσουν το κλίμα έντασης με την Ελλάδα είναι οι Τούρκοι, με συνεχείς απειλές και προκλήσεις κατά της χώρας μας. Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να εξαντλήσει κάθε όλες τις δυνατότητες και τα ενδεχόμενα που υπάρχουν σε διπλωματικό επίπεδο, με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια να επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε ένα μαραθώνιο διαβουλεύσεων...
Ένοπλες Δυνάμεις: Πώς Ναυτικό και Αεροπορία θα προλάβουν τα σχέδια Ερντογάν

Αποφασισμένοι να συντηρήσουν το κλίμα έντασης με την Ελλάδα είναι οι Τούρκοι, με συνεχείς απειλές και προκλήσεις κατά της χώρας μας.

Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να εξαντλήσει κάθε όλες τις δυνατότητες και τα ενδεχόμενα που υπάρχουν σε διπλωματικό επίπεδο, με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια να επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε ένα μαραθώνιο διαβουλεύσεων και επαφών.

Επιδιώκει σαφώς να βάλει φρένο στην τουρκική επιθετικότητα, αναζητώντας ισχυρές συμμαχίες στη Μεσόγειο που θα «γκρεμίσουν τα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άσκηση «Αστραπή» Ελλήνων – Αμερικανών των Ειδικών Δυνάμεων (pics)

Παράλληλα, στο Πεντάγωνο διαμορφώνουν συνεχώς σχέδια που θα «μπλοκάρουν» την οποιαδήποτε τουρκική ενέργεια εξ αρχής, με το Πολεμικό Ναυτικό να έχει δημιουργήσει ένα πλωτό τείχος, τόσο γύρω από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όσο κυρίως στο «τόξο» Καστελόριζο – Κάρπαθος – Κάσος – Κρήτη.

Αυτή την περίοδο, παρά το γεγονός παρά το γεγονός πως ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος ασκήσεων από όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις, με κορωνίδα αυτών τον τορπιλισμό του πλοίου «ΈΒΡΟΣ» από υποβρύχιο τύπου 214, οι μονάδες του Ελληνικού Στόλου δεν γύρισαν όλες στο ναύσταθμο. Περίπου 15 μονάδες επιφανείας, συν φυσικά τους «αόρατους φονιάδες», τα υπερσύγχρονα υποβρύχια τύπου 214 «περιπολούν» συνεχώς σε όλο το μήκος του Αρχιπελάγους.

Όσο για την Πολεμική Αεροπορία, δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο ο σχεδιασμός. Τα ελληνικά φτερά έχουν δημιουργήσει ένα αόρατο τείχος στον αέρα και δίνουν καθημερινά δυναμικές απαντήσεις στους προκλητικούς Τούρκους που βλέπουν τους Έλληνες χειριστές να τους νικούν κατά κράτος σε κάθε αερομαχία.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Ελληνική Αστυνομία: Τι 30, τι 40, τι 50

Ελληνική Αστυνομία: Τι 30, τι 40, τι 50

Η αλλαγή του ορίου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών δεν αφορά μόνο την πρόληψη ατυχημάτων

Κοινωνία
Κοινωνία: Πόσο ακόμα θα μας ντροπιάζουν; Εθνική ξεφτίλα με Βούλτεψη και λοιπούς γαλάζιους βουλευτές να φωτογραφίζονται στο αιματοκυλισμένο Αρτσάχ!

Πόσο ακόμα θα μας ντροπιάζουν; Εθνική ξεφτίλα με Βούλτεψη και λοιπούς γαλάζιους βουλευτές να φωτογραφίζονται στο αιματοκυλισμένο Αρτσάχ!

Οργή Αρμένιων για το προκλητικό σόου: «Οι Έλληνες βουλευτές αγνοούν την εθνοκάθαρση το 2023, όπου 120.000 Αρμένιοι έγιναν πρόσφυγες»

Κοινωνία
Κοινωνία: «Χαστούκι» Δένδια σε Άδωνι για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Σημασία έχει το τι λέγεται, αλλά κυρίως ποιος το λέει…»

«Χαστούκι» Δένδια σε Άδωνι για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Σημασία έχει το τι λέγεται, αλλά κυρίως ποιος το λέει…»

Ο Νίκος Δένδιας σήκωσε το γάντι απαντώντας στην κατηγορία του Άδωνι ότι εκείνος ευθύνεται για το φιάσκο με το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Κοινωνία
Κοινωνία: Απεργία στην Εθνική Τράπεζα: «Κατεβάζουν ρολά» 27 και 30 Ιουνίου

Απεργία στην Εθνική Τράπεζα: «Κατεβάζουν ρολά» 27 και 30 Ιουνίου

Οι τραπεζικές συναλλαγές αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυβερνητικό μπάχαλο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ο Μητσοτάκης αρκείται στις ανακοινώσεις της ΕΕ, ο Βορίδης λέει άλλα αντ’ άλλων και ο Γεωργιάδης «καρφώνει» Δένδια

Κυβερνητικό μπάχαλο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ο Μητσοτάκης αρκείται στις ανακοινώσεις της ΕΕ, ο Βορίδης λέει άλλα αντ’ άλλων και ο Γεωργιάδης «καρφώνει» Δένδια

Γραμμή... σκορποχώρι κρατάει το Μαξίμου για το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο - Θέσεις μηδενικής σοβαρότητας από τους κυβερνητικούς

Κοινωνία
Κοινωνία: Μηχανογραφικό 2025: Η ώρα της κρίσιμης επιλογής πλησιάζει

Μηχανογραφικό 2025: Η ώρα της κρίσιμης επιλογής πλησιάζει

Οι υποψήφιοι καλούνται να αξιοποιήσουν τα στατιστικά των βαθμολογιών και τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.).

Κοινωνία
Κοινωνία: «Γιατί φοράς πράσινα, ρε;»: Η Ελλάδα του ποδοσφαίρου που τρομάζει

«Γιατί φοράς πράσινα, ρε;»: Η Ελλάδα του ποδοσφαίρου που τρομάζει

Να χαίρεστε το ποδόσφαιρό σας. Αυτό το ποδόσφαιρο που κάνει τον κόσμο να κοιτάζει τον διπλανό του με καχυποψία. Ή και φόβο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πανελλαδικές 2025 – Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Πανελλαδικές 2025 – Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι πρέπει για την είσοδό τους να χρησιμοποιήσουν τον οκταψήφιο κωδικό.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το βάραθρο του θανάτου άνοιξε στη Μ.Βρετανία: Νέος νόμος – ΤΕΡΑΣ επιτρέπει τις εκτρώσεις και μετά τις 24 εβδομάδες!

Το βάραθρο του θανάτου άνοιξε στη Μ.Βρετανία: Νέος νόμος – ΤΕΡΑΣ επιτρέπει τις εκτρώσεις και μετά τις 24 εβδομάδες!

Κτηνωδία χωρίς σταματημό - Η Βουλή των Κοινοτήτων στο Η.Β αποποινικοποίησε τον φόνο μωρών, ακόμα και στην πιο προχωρημένη ανάπτυξη!

Ελευθέριος Ανδρώνης