ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το συγκεντρωμένο πλήθος στη Μητρόπολη Αθηνών! (vid)

Οργή και έντονες αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, από πλήθος που εξέφρασε την αγανάκτηση του.
Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το συγκεντρωμένο πλήθος στη Μητρόπολη Αθηνών! (vid)

Μέσα σε ένα κλίμα από έντονες και εκκωφαντικές αποδοκιμασίες βρέθηκε ξαφνικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που έμπαινε στη Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Προκαλεί εντύπωση πως προηγουμένως είχε προσέλθει στο προσκύνημα ένα πλήθος πολιτικών και πολιτικών αρχηγών, άλλα ο κόσμος δεν αντέδρασε παρά μόνο όταν εντόπισε την παρουσία του πρωθυπουργού, ο οποίος περιστοιχιζόταν από τη συνοδεία του.

Μάλιστα οι αποδοκιμασίες μεταδόθηκαν ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση.

Η αυθόρμητη αντίδραση του συγκεντρωμένου κόσμου, φανέρωσε πως ο λαός -ανεξαρτήτως εμβολιασμένων ή μη – είναι εξαγριωμένος με τις πολιτικές που εφαρμόζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, με την καταστροφή της οικονομίας, το φιάσκο του επιτελικού κράτους στην υπόθεση των πυρκαγιών και βεβαίως με τον πρωτοφανή διχασμό που επιβάλλει στην κοινωνία, μέσω της στοχοποίησης πολιτών και της υποχρεωτικότητας.

Όταν ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται σε απόλυτα ελεγχόμενο και αποστειρωμένο περιβάλλον, η αλήθεια του λαού είναι εκκωφαντική. Συμβαίνουν μια στο τόσο, τέτοια σημαντικά γεγονότα όπως ο θάνατος του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη και ο πρωθυπουργός «αναγκάζεται» να βρεθεί για λίγα λεπτά δίπλα στον λαό, και τότε όλα τα επικοινωνιακά μαξιλαράκια ασφαλείας εξανεμίζονται μέσα σε μια στιγμή.

Οι αποδοκιμασίες από ένα πλήθος που μάλιστα βρίσκεται εκεί για να αποχαιρετήσει τον Μίκη Θεοδωράκη, δεν μπορεί να παρερμηνευθεί με καμία βολική «ταμπέλα», όπως αυτές που χρησιμοποιούν συχνά οι πολιτικοί για να υποβιβάσουν τις αντιδράσεις του κόσμου. Ούτε την ταμπέλα των «ακροδεξιών» δεν μπορούν να κρεμάσουν σε αυτή την περίπτωση, ούτε των «αρνητών», ούτε των «αντιεμβολιαστών», ούτε καμία από αυτές τις ανοησίες που αναμεταδίδουν και τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης. Απλός κόσμος ήταν, ετερόκλητος μάλιστα, που πηγαία εκφράστηκε έτσι.

Ο λαός είναι κουρασμένος από την ακατάπαυστη τρομολαγνεία, την αδιαφορία της κυβέρνησης για το συμφέρον του λαού και πάνω από όλα από την προκλητική υπεροψία που διακατέχει τον πρωθυπουργό. Και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Ούτε στην πιο διεφθαρμένη Μπανανία αυτά – Στέρηση μισθού στην πανάξια υπάλληλο που κατήγγειλε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ!

Ούτε στην πιο διεφθαρμένη Μπανανία αυτά – Στέρηση μισθού στην πανάξια υπάλληλο που κατήγγειλε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ!

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο του αμαρτωλού οργανισμού βρέθηκε η Παρασκευή Τυχεροπούλου επειδή έκανε το... έγκλημα να πράξει το καθήκον της!

Κοινωνία
Κοινωνία: Αναστολή ασύλου για αφίξεις από Βόρεια Αφρική – Κράτηση για παράνομη είσοδο

Αναστολή ασύλου για αφίξεις από Βόρεια Αφρική – Κράτηση για παράνομη είσοδο

Η κίνηση αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από ανθρωπιστικές οργανώσεις και ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ειρήνη Μουρτζούκου: Οργή πολιτών για κράτος και μίντια που είχαν κάνει «reality» τη serial killer για 2 χρόνια

Ειρήνη Μουρτζούκου: Οργή πολιτών για κράτος και μίντια που είχαν κάνει «reality» τη serial killer για 2 χρόνια

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα με την ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου, σε μια χώρα που το έγκλημα γίνεται «σίριαλ» σε τηλεοπτικές εκπομπές!

Κοινωνία
Κοινωνία: Δεν αντέχω άλλο: Η ομολογία-σοκ της Ειρήνης Μουρτζούκου για τέσσερις δολοφονίες

Δεν αντέχω άλλο: Η ομολογία-σοκ της Ειρήνης Μουρτζούκου για τέσσερις δολοφονίες

Η κατάθεσή της ήρθε μετά από έντονη πίεση και διασταυρωμένα στοιχεία.

Κοινωνία
ExtraTime: Μεταπτυχιακά: Μήπως έχουμε περισσότερα απο αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε;

Μεταπτυχιακά: Μήπως έχουμε περισσότερα απο αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε;

Ο αριθμός των μεταπτυχιακών φοιτητών έχει τριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία, με τα πανεπιστήμια να προσφέρουν σχεδόν 1.500 προγράμματα.

ExtraTime
Κοινωνία: Καρυστιανού και Γκανίδου – 2 μανάδες των Τεμπών κατακεραυνώνουν το προκλητικό υπόμνημα Καραμανλή: «Ανθρωπάκι…»

Καρυστιανού και Γκανίδου – 2 μανάδες των Τεμπών κατακεραυνώνουν το προκλητικό υπόμνημα Καραμανλή: «Ανθρωπάκι…»

«Όσο και αν προσπαθήσεις να κρυφτείς... στα αυτιά σου θα ακούγονται πάντα οι κραυγές των παιδιών που καίγονταν ζωντανά»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αιγύπτιος λαθρομετανάστης μιλά για τους διακινητές της Λιβύης – Έδωσε 3.500 ευρώ για να τον μεταφέρουν στην Κρήτη

Αιγύπτιος λαθρομετανάστης μιλά για τους διακινητές της Λιβύης – Έδωσε 3.500 ευρώ για να τον μεταφέρουν στην Κρήτη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το κύκλωμα - Μασκοφόροι με καλάσνικοφ συνοδεύουν τους λαθρομετανάστες μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα

Κοινωνία
Κοινωνία: Εισβολή λαθρομεταναστών στην Κρήτη: «Αλά τούρκα» ανοίγει την κάνουλα και η Λιβύη – Ανίκανη η κυβέρνηση να περιορίσει την εθνική απειλή

Εισβολή λαθρομεταναστών στην Κρήτη: «Αλά τούρκα» ανοίγει την κάνουλα και η Λιβύη – Ανίκανη η κυβέρνηση να περιορίσει την εθνική απειλή

Λαθρομεταναστευτική «ασφυξία» στο πιο στρατηγικό νησί της χώρας μας - Κομπάρσος η Αθήνα στον υβριδικό πόλεμο Λιβύης - Τουρκίας

Κοινωνία
ExtraTime: Στο επίκεντρο της Ε.Ε. τα νησιά: Τουριστική πολιτική με νησιωτική ταυτότητα ζητά η Ελλάδα

Στο επίκεντρο της Ε.Ε. τα νησιά: Τουριστική πολιτική με νησιωτική ταυτότητα ζητά η Ελλάδα

Ο Ηλίας Κικίλιας, γενικός διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, έθεσε το θέμα της νησιωτικότητας στον τουρισμό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής, σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ExtraTime