ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε θαμμένος σε αυλή ο 37χρονος αγνοούμενος από τη Δράμα (vid)

Τραγικό φινάλε γράφτηκε στην υπόθεση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, που είχε εξαφανιστεί από την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας. Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών. Ο 37χρονος άνδρας είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του προκειμένου να πληρώσει προγραμματισμένη χειρουργική...
Εντοπίστηκε θαμμένος σε αυλή ο 37χρονος αγνοούμενος από τη Δράμα (vid)

Τραγικό φινάλε γράφτηκε στην υπόθεση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, που είχε εξαφανιστεί από την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Ο 37χρονος άνδρας είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του προκειμένου να πληρώσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο χέρι του, σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μελενικλής ξεκίνησε με ταξί από την Προσοτσάνη με ταξί για την Αλιστράτη, προτού φτάσει στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός Silver Alert.

Η σορός του 37χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (7/6), ύστερα από έρευνα αστυνομιών που έφτασαν στο σημείο κατόπιν πληροφοριών της ομάδας της Αγγελικής Νικολούλη, που ασχολούνταν με την υπόθεση ύστερα από υπόδειξη του οδηγού του ταξί που τους ανέφερε ότι τον μετέφερε στο συγκεκριμένο σπίτι στην Αλιστράτη Σερρών.

Οι συνεργάτες της εκπομπής κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής έρευνας έφτασαν στο συγκεκριμένο σπίτι όπου διέμεναν δύο αδέλφια 37 και 40 ετών, που ήταν φίλοι του νεκρού και η μητέρα τους. Οι δημοσιογράφοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους και κατά τη διάρκεια ερωτησεων για την τύχη του 37χρονου, ο ένας εκ των δύο έπεσε σε αντιφάσεις και τους είπε ότι ο Μελενικλής, είχε φύγει…

Τότε ειδοποιήθηκαν οι αρχές και εντόπισαν το θαμμένο πτώμα του άνδρα, ενώ ανακρίνουν τους δύο φίλους του θύματος, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, με μικροαδικήματα που αφορούσαν υποθέσεις ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

https://www.youtube.com/watch?v=NWD9Wk0cQ-E

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εντοπίστηκε θαμμένος σε αυλή ο 37χρονος αγνοούμενος από τη Δράμα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.