ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΔΥ σε ύποπτο κρούσμα κορονοϊού: Πάρε το αυτοκινητό σου και πήγαινε στο νοσοκομείο

Kορονοϊός και ΕΟΔΥ: Τραγελαφικές καταστάσεις έζησε νεαρή γυναίκα στο Χαϊδάρι, όταν αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο για να την κατευθύνουν οι αρμόδιοι ώστε να κάνει το τεστ για τον ιό. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κατήγγειλα η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε, με την συμβουλή της προσωπικής της ιατρού και...
ΕΟΔΥ σε ύποπτο κρούσμα κορονοϊού: Πάρε το αυτοκινητό σου και πήγαινε στο νοσοκομείο

Kορονοϊός και ΕΟΔΥ: Τραγελαφικές καταστάσεις έζησε νεαρή γυναίκα στο Χαϊδάρι, όταν αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο για να την κατευθύνουν οι αρμόδιοι ώστε να κάνει το τεστ για τον ιό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κατήγγειλα η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε, με την συμβουλή της προσωπικής της ιατρού και αφού όντας υπερτασική είχε υψηλό πυρετό, να πάρει τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ για να ζητήσει οδηγίες πως και που θα κάνει το τεστ.

Ο υπάλληλος του ΕΟΔΥ την κατεύθυνε να πάρει το αυτοκίνητό της και να πάει στο Νοσοκομείο της περιοχής της να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό. «Μα αφού έχω πυρετό και δεν μπορώ να οδηγήσω;», απάντησε η γυναίκα στον υπάλληλο, με τον υπάλληλο να την προτρέπει να οδηγήσει κάποιος άλλος το αυτοκίνητό της έως το κοντινότερο νοσοκομείο.

Τελικά η ίδια η γυναίκα κατάλαβε πως δεν… πρέπει να το κάνει αυτό, αφού θα κινδύνευε όχι μόνο όποιος την συνόδευε αλλά και πολλοί άλλοι στο νοσοκομείο και με την προτροπή της ιατρού της πήρε το ΕΚΑΒ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΔΥ σε ύποπτο κρούσμα κορονοϊού: Πάρε το αυτοκινητό σου και πήγαινε στο νοσοκομείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.