ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ο νέος Φύσσας!» – Συγκλονίζουν τα λόγια μητέρας μαθήτριας

Μητέρα μαθήτριας του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης συγκλόνισε με όσα είχε να πει για τα γεγονότα που λαμβάνουν μέρος τις τελευταίες μέρες στο σχολείο.
ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ο νέος Φύσσας!» – Συγκλονίζουν τα λόγια μητέρας μαθήτριας

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» μίλησε μητέρα μαθήτριας του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στο οποίο γίνονται σοβαρά επεισόδια τις τελευταίες μέρες.

Όσα είχε να πει σοκάρουν και ανατριχιάζουν. Η ίδια κατήγγειλε την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της από συμμαθητές της μέσα στο σχολείο της.

Σύμφωνα με την ίδια, το παιδί της κατέγραψε τα γεγονότα που σημειώθηκαν μέσα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για τα οποία εξέφρασε την άποψή της. Αποτέλεσμα ήταν να στιγματιστεί και να δεχτεί επίθεση μέσα στο χώρο του σχολείου από συμμαθητές που συμμετείχαν στα επεισόδια με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι μαθητές όπως δήλωσε ήταν αντίθετοι με τις απόψεις της και ανήκαν στο χώρο του φασισμού.

«Τη χτύπησαν 4 με 5 άτομα. Αυτό της προκάλεσε και σωματικές αλλά κυρίως ψυχική βλάβη», ανέφερε η ίδια.

Σε ερώτηση που της τέθηκε για το τι σκοπεύει να κάνει η ίδια μετά το συμβάν η ίδια απάντησε ότι «Εγώ επειδή δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ένας νέος Παύλος Φύσσας, θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Γιατί ακριβώς στη δημοκρατία έχει θέση αυτός που κρατάει το μαχαίρι για να κόψει το ψωμί και όχι αυτό που κρατά ένα μαχαίρι για να κόψει μια ζωή.»

Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι στον σχολικό χώρο υπάρχουν ακροδεξιά άτομα που επανήλθαν μετά από μία μεγάλη περίοδο τηλεκπαίδευσης και επειδή βρισκόμαστε εν όψει εκλογών μαθητικών συμβουλίων είναι ένας τρόπος να προβάλλουν τον εαυτό τους. Η ίδια έκλεισε λέγοντας ότι πιστεύει πως πρέπει να «ξηλωθούν» αυτά τα άτομα από τον χώρο με συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ο νέος Φύσσας!» – Συγκλονίζουν τα λόγια μητέρας μαθήτριας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.