ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: «Βροχή» οι αιτήσεις μέσα σε λίγες ημέρες – Τα ποσά και οι ημερομηνίες

Επιδότηση θέρμανσης με ηλεκτρικό ρεύμα – 67.000 αιτήσεις μέχρι στιγμής.
Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: «Βροχή» οι αιτήσεις μέσα σε λίγες ημέρες – Τα ποσά και οι ημερομηνίες

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Στις 67.000 αριθμώνται ως τώρα οι αιτήσεις για την σχετική επιδότηση, με την πλατφόρμα να έχει ανοίξει μόλις λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα από την περασμένη Πέμπτη.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και χιλιάδες πολίτες βρίσκονται σε διακοπές, το ενδιαφέρον για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα είναι μεγάλο από τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης, οι δικαιούχοι του επιδόματος αυτού μπορούν να φτάσουν και το 1.000.000, ωστόσο η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 19η Ιανουαρίου 2024.

Όσον αφορά το ποσό θα λάβει κάθε νοικοκυριό μπορεί να κυμανθεί από 45 έως 480 ευρώ, κάτι που κρίνεται βάσει του τόπου που βρίσκεται η κύρια κατοικία του δικαιούχου.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης με ρεύμα είναι εκείνοι που δεν λάβουν επίδομα από κάποια άλλη πηγή και ότι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια σε αυτή την περίπτωση είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που ισχύουν για τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης από άλλες πηγές.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του ALPHA TV

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: «Βροχή» οι αιτήσεις μέσα σε λίγες ημέρες – Τα ποσά και οι ημερομηνίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.