ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα θέρμανσης: Τότε θα μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς – Οι ημερομηνίες

Φτάνει η ώρα των πληρωμών για το επίδομα θέρμανσης
Επίδομα θέρμανσης: Τότε θα μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς – Οι ημερομηνίες

Η ώρα για τις πληρωμές στο επίδομα θέρμανσης έφτασε και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες αιτήσεις στην ειδική πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης στο myΘέρμανση, πλέον το μόνο που απομένει είναι οι πληρωμές.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, όσοι μπορούν να λάβουν το επίδομα, αυτό θα γίνει σε τρεις δόσεις, ενώ αναμένεται να έχουμε και μία έκπληξη.

Συγκρεκριμένα, θα το λάβουν και όσοι ζεσταίνονται με ηλεκτρικό ρεύμα, δηλαδή χρησιμοποιούν κλιματιστικά, σόμπες, καλοριφέρ λαδιού κτλ.

Οι τρεις πληρωμές από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης είναι οι εξής:

 

  • έως τις 22 Δεκεμβρίου 2023 για την προκαταβολή και το σύνολο των αγορών, που θα τιμολογήθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου 2023, εφόσον αυτές αντιστοιχούν σε επίδομα που υπερβαίνει το ποσό της προκαταβολής και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 8η Δεκεμβρίου 2023.
  • έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Φεβρουαρίου 2024.
  • έως τις 30 Απριλίου 2024 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα θέρμανσης: Τότε θα μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς – Οι ημερομηνίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.