ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι – MEGA: Αποκαλύπτει την διαδρομή της δράστιδος (vid)

Με βάση τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή της γυναίκας που ακολούθησε
Επίθεση με βιτριόλι – MEGA: Αποκαλύπτει την διαδρομή της δράστιδος (vid)

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το MEGA, πλέον υπάρχει μια πλήρης εικόνα των κινήσεων της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι.

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα,  βρίσκονται οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την εικόνα της από κάμερες ασφαλείας, την καταγεγραμμένη φωνή της όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία ταξί, ενώ πλέον γνωρίζουν και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε.

Η δράστις φέρεται να μετέβη από την περιοχή της οδού Ηλιουπόλεως, μεταξύ Παγκρατίου και Νέου Κόσμου, στην στάση της οδού Ακαδημίας και ύστερα να πήρε λεωφορείο προς Καλλιθέα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ».

Την πρώτη φορά, την ημέρα πριν από την επίθεση, κατέβηκε στο ύψος του Φιξ, περπάτησε μέχρι τους τηλεφωνικούς θαλάμους, έκανε την κλήση στο ταξί και στη συνέχεια προχώρησε προς Καλλιθέα.

Επανέλαβε το εγχείρημά της την επόμενη μέρα, όπου και πραγματοποίησε την επίθεση κατά της άτυχης 34χρονης, ενώ και τις δύο φορές την περίμενε στη λεωφόρο Θησέως το ταξί που είχε καλέσει.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό της δράστιδος συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: megatv.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι – MEGA: Αποκαλύπτει την διαδρομή της δράστιδος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.