ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ούρλιαζε για βοήθεια η 34χρονη (vid)

Απίστευτες μαρτυρίες έρχονται στην επιφάνεια για την επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα, που έγινε χθες στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε αρχικά: «Η κοπέλα ούρλιαζε. Έτρεξα κοντά της. Είδα ροζ υγρό στο πρόσωπο, νόμιζα ότι ήταν αίματα. Κατευθείαν κατάλαβα τι έγινε. Έβλεπες το ρούχο να αφρίζει να κάνει τρύπες». Στη συνέχεια ο μάρτυρας ανέφερε ότι η...

Επίθεση με βιτριόλι: Ούρλιαζε για βοήθεια η 34χρονη (vid)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Απίστευτες μαρτυρίες έρχονται στην επιφάνεια για την επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα, που έγινε χθες στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε αρχικά: «Η κοπέλα ούρλιαζε. Έτρεξα κοντά της. Είδα ροζ υγρό στο πρόσωπο, νόμιζα ότι ήταν αίματα. Κατευθείαν κατάλαβα τι έγινε. Έβλεπες το ρούχο να αφρίζει να κάνει τρύπες».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας ανέφερε ότι η κοπέλα πήγε μόνη της στο φαρμακείο, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια γιατί καιγόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Μάχη για να σωθεί το μάτι της 34χρονης (vid)

Ενώ ο μάρτυρες τόνισε: «Η κοπέλα όταν είπαμε καλημέρα προχώρησε προς τη δουλειά της. Η κοπέλα με το που μπήκε μέσα στο φαρμακείο πήγα να τη βοηθήσω.

Δεν ήθελε να μπλέξει κανένας ήθελαν να περιμένουν για ασθενοφόρο. Μου είπαν είναι μια κυρία με μάσκα στο πρόσωπο και μαύρο παντελόνι.

Είπα σε γυναίκες να της βγάλουν τα ρούχα και έφερα μπέρτα από το κουρείο να την τυλίξουν», είπε στο τέλος ο μάρτυρας για την επίθεση με το βιτριόλι.

Exit mobile version