ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια (pics)

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών κρατών, όχι μόνο της Ελλάδας. Έτσι η πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα δέχθηκε επίθεση με μπογιές λίγο μετά τις 17:00 την Τετάρτη (19/8) στο κέντρο της πρωτεύουσας. Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί δύο άντρες κουρδικής καταγωγής. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc...

Επίθεση στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια (pics)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών κρατών, όχι μόνο της Ελλάδας.

Έτσι η πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα δέχθηκε επίθεση με μπογιές λίγο μετά τις 17:00 την Τετάρτη (19/8) στο κέντρο της πρωτεύουσας. Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί δύο άντρες κουρδικής καταγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis – Αποκλειστικό: 2,7 x 6,8 μέτρα τρύπα έκανε στο Kemal Reis η Λήμνος – Δείτε απεικόνιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα αγνώστων έφθασε στο σημείο και εκτόξευσε μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου, ενώ αμέσως τράπηκαν σε φυγή στους γύρω δρόμους.

Η κινητοποίηση των δυνάμεων της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών ήταν μεγάλη και είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή δύο αντρών κουρδικής καταγωγής, ενώ η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Exit mobile version