ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ για την αθώωση Αμβρόσιου:«Η πολιτική των διακρίσεων καλά κρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης»

Την αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου, σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για διακρίσεις στο χώρο της δικαιοσύνης. «Η αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου επιβεβαιώνει ότι η πολιτική των διακρίσεων καλά κρατεί στον χώρο της Δικαιοσύνης», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε: «Γιατί...
ΣΥΡΙΖΑ για την αθώωση Αμβρόσιου:«Η πολιτική των διακρίσεων καλά κρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης»

Την αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου, σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για διακρίσεις στο χώρο της δικαιοσύνης.

«Η αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου επιβεβαιώνει ότι η πολιτική των διακρίσεων καλά κρατεί στον χώρο της Δικαιοσύνης», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε:

«Γιατί δεν ήταν μόνο ότι αθωώθηκε για χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ενάντια στους ομοφυλόφιλους, που αποτελούν προκλητική παραβίαση των διατάξεων του αντιρατσιστικού νόμου για δημόσια υποκίνηση σε βία ή μίσος», προσθέτει, «αλλά και το γεγονός ότι το δικαστήριο ανέχθηκε να επαναληφθεί ενώπιόν του κήρυγμα μίσους και να μη σταθμίσει καν την ομολογία του Μητροπολίτη ότι θα ήθελε να χρησιμοποιήσει όχι μόνο λεκτική, αλλά και σωματική βία.Κανένας απλός πολίτης δεν θα απολάμβανε τέτοιας ασυλίας από τη δικαιοσύνη. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται πως όταν οι προκαταλήψεις και το μίσος ντύνονται με θρησκευτικό μανδύα, το μείγμα γίνεται τόσο εκρηκτικό, ώστε η Δικαιοσύνη να μην μπορεί να ορθώσει το ανάστημά της», αναφέρεται κλείνοντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ για την αθώωση Αμβρόσιου:«Η πολιτική των διακρίσεων καλά κρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.