ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσπευσμένα στο Βερολίνο 16χρονος από το Παίδων Πάτρας με αγγειακή δυσπλασία στον εγκέφαλο

Στο Βερολίνο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένας 16χρονος που νοσηλευόταν στο Παίδων Πάτρας με αγγειακή δυσπλασία στον εγκέφαλο.
Εσπευσμένα στο Βερολίνο 16χρονος από το Παίδων Πάτρας με αγγειακή δυσπλασία στον εγκέφαλο

Την ανάγκη να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βερολίνο είχε ένα 16χρονο αγόρι από το Παίδων Πάτρας που είχε διαγνωστεί με αγγειακή δυσπλασία στον εγκέφαλο.

Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε μια εξειδικευμένη επέμβαση για την οποία μεσολάβησε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ στο «Καραμανδάνειο» Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης.

«Ο Γιάννης μας αντιμετωπίζει μία αγγειακή δυσπλασία η οποία βρίσκεται στο στέλεχος του εγκεφάλου και πρόκειται για μία πολύ σπάνια νόσος που απαιτεί και εξειδικευμένο χειρουργείο. Ευτυχώς τα καταφέραμε και εξασφαλίσαμε τη δυνατότητα της μεταφοράς του στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Η αεροδιακομιδή έγινε στο πλαίσιο άριστης συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων», δήλωσε ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης.

Μετά από πολλές προσπάθειες το νεαρό παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο, με ένα αεροσκάφος που επέβαιναν επίσης μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών που θα σταθούν δίπλα στον 16χρονο ακόμη και στην Γερμανία.

Εσπευσμένα στο Βερολίνο 16χρονος από το Παίδων Πάτρας με αγγειακή δυσπλασία στον εγκέφαλο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εσπευσμένα στο Βερολίνο 16χρονος από το Παίδων Πάτρας με αγγειακή δυσπλασία στον εγκέφαλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.