×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εθνικός Κήπος: Πολίτες ακινητοποίησαν μεσήλικα επιδειξία


Sportime Team

Εθνικός Κήπος: Πολίτες ακινητοποίησαν μεσήλικα επιδειξία


Εθνικός Κήπος: Μέρα μεσημέρι, την Κυριακή (14/7) ένας μεσήλικας επιδειξίας είχε στήσει καρτέρι στον Εθνικό Κήπο και αυνανιζόταν μπροστά σε περαστικούς και μικρά παιδιά!  

Η απίστευτη ιστορία συνέβη την Κυριακή (14/7), λίγο μετά τις 12:30, μέσα στον Εθνικό Κήπο.

Ειδικά την Κυριακή, ο Εθνικός Κήπος αποτελεί ένα σημείο επίσκεψης, όχι μόνο για τους κατοίκους της Αθήνας, αλλά και για τους τουρίστες της πρωτεύουσας.

Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν έναν άνθρωπο να στέκεται πίσω από τα δέντρα σε ένα σημείο του Κήπου και με το παντελόνι κατεβασμένο να αυνανίζεται!

Αμέσως οι γονείς που βρίσκονταν στο σημείο με τα παιδιά τους άρχισαν να αντιδρούν και δυο πολίτες, μια 35χρονη γυναίκα και ένας 49χρονος τον ακινητοποίησαν. Κατόπιν ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο ανώμαλος μεσήλικας, αφού οι Αρχές εμφανίστηκαν στο σημείο, οδηγήθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, αυτό του Συντάγματος.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Πολιτισμού: Λιποθυμίες στην αρχαία Ολυμπία

«Επειδή τα αναψυκτήρια στο Μουσείο και στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας δε λειτουργούν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και οι επισκέπτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ούτε νερό» αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού.

Επειδή τα αναψυκτήρια στο Μουσείο και στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας δε λειτουργούν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οι επισκέπτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ούτε νερό. Τις τελευταίες μέρες, λόγω του καύσωνος, σημειώθηκαν περιστασιακές λιποθυμίες επισκεπτών.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιος Αυγερινός ανταποκρινόμενος στο αίτημα της υπουργού Πολιτισμού Λ. Μενδώνη έστειλε αμέσως εθελοντές, που μοιράζουν εμφιαλωμένο νερό στους επισκέπτες. Η υπουργός ευχαριστεί θερμά τον κ. Αυγερινό για την προθυμία και την ταχύτητα με την οποία συνέβαλε στην προσωρινή λύση του προβλήματος. Η προσπάθεια, για την επίλυση ανάλογων προβλημάτων σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, έχει ήδη ξεκινήσει.

Υπενθυμίζεται πως στην Ακρόπολη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους γιατρός- οπλίτης και νοσηλευτής- από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στο Κέντρο Πληροφόρησης, επί του πεζοδρόμου Δ. Αρεοπαγίτου και στο παλαιό μουσείο Ακροπόλεως, προσφέρουν τις υπηρεσίες εθελοντές-νοσηλευτές από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Τρίτη, Πέμπτη και Σαββατοκύριακα, οπότε και η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της Ακρόπολης, στη Δ. Αρεοπαγίτου ποδηλάτες με εξοπλισμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσφέρουν εμφιαλωμένο νερό στους επισκέπτες.

Επίσης, στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης σταθμεύει μόνιμα πλέον ασθενοφόρο, για την περίπτωση έκτακτης μετακομιδής, μετά από αίτημα της υπουργού Πολιτισμού προς τον υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ανταποκρίθηκε εντός 24ώρου.Τελευταία Νέα