ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευδοκία: «Είσαι η Μεσόγειος»

Ένα ξεχωριστό, με όλη τη σημασία της λέξης τραγούδι, με την υπογραφή δύο προικισμένων δημιουργών αποδοσμένο μοναδικά από μια πηγαία ερμηνεύτρια.
Ευδοκία: «Είσαι η Μεσόγειος»

Η Ευδοκία ερμηνεύει το «Είσαι η Μεσόγειος» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. Ένα πανέμορφο και απαιτητικό συνάμα τραγούδι που αναδεικνύει το ακριβό μέταλλο και τις σπάνιες εκφραστικές ικανότητές της.

Βαριά η «διπλή» υπογραφή του, με προμετωπίδα αυτή του Χρήστου Νικολόπουλου στη σύνθεση και του Κώστα Μπαλαχούτη στους στίχους.

Τι να πει κανείς για τον συνθέτη, δεξιοτέχνη μουσικό και μαέστρο! Με την πολύχρονη συνεχή παρουσία και προσφορά του αποτελεί χρυσό κεφάλαιο στην ιστορία του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Και ο στιχουργός και πρωτίστως ερευνητής και συγγραφέας, έχει με το λόγο του σφραγίσει τραγούδια που αγαπήθηκαν και έμειναν.

Η Ευδοκία συνεργάζεται μαζί τους για πρώτη φορά και επιβεβαιώνει όλες τις αρετές που γνωρίζουμε ότι κατέχει. Καθάρια άρθρωση, αβίαστη έκταση, αληθινό συναίσθημα, εκεί που πρέπει, όσο πρέπει, όταν πρέπει.

Με μουσική φλέβα και πολύχρονη θητεία στο τραγούδι πάντα με αξιώσεις και σημαντικές συνεργασίες στη σκηνή και στη δισκογραφία.

Στο «Είσαι η Μεσόγειος» υπογραμμίζει το λόγο, θεριεύει τη μελωδία, αφοπλίζει κυριολεκτικά τον ακροατή.

Το ίδιο ακριβώς πραγματοποιεί και ευφάνταστη ενορχήστρωση του ασύνορου μουσικοσυνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου.

Σε ανάλογο ύφος και η μαεστρική σκηνοθεσία του video clip από τον ευρηματικό σκηνοθέτη Θωμά Χρυσοχοΐδη.

Τα γυρίσματα έγιναν στις μαγευτικές Σπέτσες και τον τόσο ιδιαίτερο Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Δυο προορισμοί που μέσα από το μήνυμα του «Είσαι η Μεσόγειος» ενώνονται και μαζί σμίγουν και οι δύο πρωταγωνιστές του, η Ευδοκία και ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Το τραγούδι «Είσαι η Μεσόγειος» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις  ψηφιακές πλατφόρμες.

Πηγή: Ogdoo.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ευδοκία: «Είσαι η Μεσόγειος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.