ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Προειδοποιητικά πυρά των ελληνικών δυνάμεων στις Καστανιές (vids)

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον Έβρο και συγκεκριμένα στις Καστανιές, με αφορμή τη στάση που έχει υιοθετήσει ο Ερντογάν και η Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος Πρόεδρος αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορο, αφήνοντας χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες να περάσουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται μέχρι το πρωί της Κυριακής, περίπου 13 χιλιάδες άτομα...
Έβρος: Προειδοποιητικά πυρά των ελληνικών δυνάμεων στις Καστανιές (vids)

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον Έβρο και συγκεκριμένα στις Καστανιές, με αφορμή τη στάση που έχει υιοθετήσει ο Ερντογάν και η Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος Πρόεδρος αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορο, αφήνοντας χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες να περάσουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται μέχρι το πρωί της Κυριακής, περίπου 13 χιλιάδες άτομα περιμένουν να στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 1/3: Άνοδος της θερμοκρασίας

Στον Έβρο βρίσκονται άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να μην επιτρέψουν την είσοδο.

Μάλιστα κυκλοφορούν και βίντεο με προειδοποιητικά πυρά από την ελληνική πλευρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνησιότητα των παρακάτω βίντεο δεν έχει πιστοποιηθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Προειδοποιητικά πυρά των ελληνικών δυνάμεων στις Καστανιές (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.