ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στην Εύβοια, όπου η κακοκαιρία «Θάλεια» σάρωσε τα πάντα, προκαλώντας πλημμύρες που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος μόλις οχτώ μηνών. Παράλληλα δύο άτομα αγνοούνται Τεράστια μάχη έδιναν όλη τη νύχτα η πυροσβεστική και η αστυνομία. Το φως της ημέρας αποκάλυψε το...

Εύβοια - Πλημμύρες: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές που σοκάρουν (vids+pics)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στην Εύβοια, όπου η κακοκαιρία «Θάλεια» σάρωσε τα πάντα, προκαλώντας πλημμύρες που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος μόλις οχτώ μηνών. Παράλληλα δύο άτομα αγνοούνται

Τεράστια μάχη έδιναν όλη τη νύχτα η πυροσβεστική και η αστυνομία. Το φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της τραγωδίας στην Εύβοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια: Πέντε οι νεκροί, δύο οι αγνοούμενοι από τη φονική κακοκαιρία (vid)

Τα Ψαχνά, τα Πολιτικά και το Βασιλικό είναι οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο Βασιλικό καθώς, από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή, υπερχείλισε ο Λήλαντας ποταμός με αποτέλεσμα η γέφυρα εκεί να υποστεί κάποια προβλήματα. Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Εύβοια: Συγκινεί η εικόνα διασώστη που φιλάει μωράκι πριν το παραδώσει στους δικούς του (vid)

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τις συνέπειες της Θεομηνίας.

Exit mobile version