ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Αιματηρά επεισόδια κρατουμένων

Μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να τραυματισμού σοβαρά δύο εξ αυτών
Φυλακές Κορυδαλλού: Αιματηρά επεισόδια κρατουμένων

Πολύ σημαντικά επεισόδια σημειώθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν με μαχαίρι δύο κρατούμενοι.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουν προκύψει από το εσωτερικό των φυλακών, τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στη Β’ πτέρυγα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι των συμπλοκών, αλλά ήταν μία πολύ άγρια συμπλοκή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες.

Αυτό που είναι σίγουρα γνωστό, είναι ότι οι κρατούμενοι είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Η μία αποτελούταν από Πακιστανούς και Αλβανούς κρατούμενους και η δεύτερη από τους Γεωργιανούς.

Οι συμπλοκές ήταν πολύ άγριες, αφού οι κρατούμενοι είχαν φτιάξει αυτοσχέδια όπλα και μαχαίρια.

Όταν έγινε αντιληπτό το σκηνικό από τους υπόλοιπους κρατουμένους, κάποιοι Γεωργιανοί από την Α’ πτέρυγα, προσπάθησαν και κατάφεραν να σπάσουν την κλειδαριά μία πόρτας και πέρασαν στη Β’ πτέρυγα για να βοηθήσουν τους συμπατριώτες του.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και χρειάστηκε αρκετός χρόνος από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τις Αρχές για να επαναφέρουν την τάξη.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι οι δύο κρατούμενοι που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο των φυλακών.

Επίσης υπάρχει έντονη φημολογία, η οποία πάντως δεν επιβεβαιώνεται από τις αρχές ότι οι κρατούμενοι είχαν πάρει κλειδιά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί αρκετά επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού και μάλιστα στα περισσότερα απ’ αυτά, υπάρχουν σοβαρά τραυματίες, ενώ στις αρχές του έτους είχε χάσει τη ζωή του κι ένας κρατούμενος.

Πολλές φορές μάλιστα, εκτός από τους ίδιους τους κρατούμενους, κινδυνεύουν άμεσα και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αφού υπάρχει έλλειψη προσωπικού, ώστε να αντιμετωπίσει γενικευμένες καταστάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φυλακές Κορυδαλλού: Αιματηρά επεισόδια κρατουμένων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.