ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φυσικό αέριο: Το 2026 oι πρώτες γεωτρήσεις στην Ελλάδα

Αν «έχουμε τελικά παραγωγή φυσικού αερίου προτιμούμε να εισάγουμε ή να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας αποθέματα;»
Φυσικό αέριο: Το 2026 oι πρώτες γεωτρήσεις στην Ελλάδα

Το 2026 oι πρώτες γεωτρήσεις υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, σύμφωνα με την υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, μετά την ολοκλήρωση το 2023 των σεισμικών ερευνών.

Αναφορικά με την πράσινη μετάβαση η κα. Σδούκου, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, διερωτήθηκε αν «έχουμε τελικά παραγωγή φυσικού αερίου» αν «προτιμούμε να εισάγουμε ή να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας αποθέματα».

Διαβάστε επίσης:

Έτσι κατάφεραν οι ΗΠΑ να πιέζουν το Ισραήλ – Παράδειγμα και για την Ελλάδα

Τουρκία: Αυξάνονται οι νεκρές Βρετανίδες από πλαστικούς χειρούργους… χασάπηδες – Πώς λειτουργεί το κύκλωμα των φθηνών πλαστικών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φυσικό αέριο: Το 2026 oι πρώτες γεωτρήσεις στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.