ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2021: Αιτήσεις από σήμερα

Από σήμερα έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου, οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγησή του.

Αλλαγές στο επίδομα ανεργίας καθώς έχουμε διαφοροποίηση τόσο στο ποσό όσο και στον τρόπο χορήγησής του. Θα φτάσει τα 700 ευρώ το μήνα.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2021: Από σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου, οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι  μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή του.

Μετά από καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα, εκδόθηκε σήμερα η εγκύκλιος για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα ακαδ. έτους 2020-2021. Η εγκύκλιος, πέρσι, εκδόθηκε στις 3 Ιουνίου 2020 και η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου 2020.

Έτσι, ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ, στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Διαβάστε επίσης:

freedom pass: Διπλασιάστηκαν τα ραντεβού για εμβόλιο λέει ο Κικίλιας

Euro 2020: Αγγλία – Γερμανία LIVE 0-0 (1ο ημ.)

373 ευρώ πλήρωσαν για φαγητό ο Justin Bieber και η σύζυγός του

Exit mobile version