ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στη Φλώρινα: «Έφυγε» από τη ζωή ο μαθητής που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια

Σοκ και θρήνος στη Φλώρινα, καθώς δεν τα κατάφερε ο ανήλικος μαθητής που κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια… Ο νεαρός υποβλήθηκε την Τετάρτη σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στη Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο οργανισμός του δεν δέχθηκε το μόσχευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης κατέληξε....
Θρήνος στη Φλώρινα: «Έφυγε» από τη ζωή ο μαθητής που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια

Σοκ και θρήνος στη Φλώρινα, καθώς δεν τα κατάφερε ο ανήλικος μαθητής που κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια…

Ο νεαρός υποβλήθηκε την Τετάρτη σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στη Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο οργανισμός του δεν δέχθηκε το μόσχευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης κατέληξε.

Ο νεαρός από το Βαρικό στη Φλώρινα είχε μεταφερθεί με ειδική πτήση αεροσκάφους, διασωληνωμένος και συνοδεία γιατρού από την Θεσσαλονίκη σε νοσοκομείο του Μονάχου.

Ο νεαρός μαθητής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, το περασμένο Σάββατο διακομίστηκε από τον πατέρα του στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας με έντονα σημάδια αδιαθεσίας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι δείκτες στο αίμα του ήταν αρκετά υψηλοί και αυτό έθεσε σε συναγερμό τους γιατρούς ότι πρόκειται για δηλητηρίαση από κατανάλωση μανιταριών.

Το παιδί εσπευσμένα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Φλώρινα στο νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με κάτοικο του Βαρικού Φλώρινας που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός με τον πατέρα του και κάποιον φίλο τους από το χωριό, μάζεψαν άγρια μανιτάρια από το δάσος, τα οποία στην συνέχεια κατανάλωσαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρήνος στη Φλώρινα: «Έφυγε» από τη ζωή ο μαθητής που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.