ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φλώριος Ελευθερίου: Είμαι υποψήφιος με έναν από τους ηθικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει

«Η Πετρούπολη έχει τις δυνατότητες μέσα από την λελογισμένη διάθεση των πόρων και χρησιμοποιώντας σωστά τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία, να γίνει ελκυστική για όλους».
Φλώριος Ελευθερίου: Είμαι υποψήφιος με έναν από τους ηθικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει

Ο Φλώριος Ελευθερίου θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Πετρούπολης με τον συνδυασμό Δ.Ε.Κ.Α. του Δημήτρη Ταλιούρα.

Ποιο το μήνυμα του κ. Ελευθερίου προς τους συμπολίτες του, ποια τα όνειρά του για την Πετρούπολη και το αύριο του Δήμου;

Σύμφωνα με τον κ. Ελευθερίου «οι εκλογές δεν αφορούν μόνο τους δημότες, ναι βεβαίως, εκείνοι ψηφίζουν, αλλά το αποτέλεσμα τους αφορά όλους τους συμπολίτες, κατοίκους, ακόμα και την κρίσιμη για την πόλη κατηγορία των επισκεπτών ή και των περαστικών απο αυτήν».

«Είναι κρίσιμες λοιπόν οι εκλογές γιατί θα καθορίσουν τον τρόπο που θα αναπτυχθεί η πόλη, πως θα αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις της εποχής και φυσικά την προτεραιοποίηση των στόχων και σκοπών που θα βελτιώσουν στο μέγιστο δυνατό την καθημερινότητα των πληθυσμιακών ομάδων που σας προανέφερα», υπογράμμισε.

«Η Αμερικανίδα αρθογράφος Erma Bombeck είχε γράψει πολύ εύστοχα πως “χρειάζεται πολύ κουράγιο για να δείξεις τα όνειρά σου σε κάποιον άλλο”», ανέφερε στο Sportime ο Φλώριος Ελευθερίου.

«Η παράταξη μου, Δ.Ε.Κ.Α. με υποψήφιο Δήμαρχο έναν από τους ηθικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τον Δημήτρη Ταλιούρα, εγώ και όλοι συνυποψήφιοι μου, έχουμε το κουράγιο, την πίστη, την θέληση, την προσδοκία, να κάνουμε την Πετρούπολη, την πόλη που ονειρευόμαστε», συμπλήρωσε.

Φλώριος Ελευθερίου: Είμαι υποψήφιος με έναν από τους ηθικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει

Φλώριος Ελευθερίου: Είμαι υποψήφιος με έναν από τους ηθικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει

«Μια πόλη με κοινωνικές δομές, με Κέντρο Υγείας, με άρτια έργα υποδομής, να είναι στην πραγματικότητα Δήμος φιλικός στον πολίτη- για τον πολίτη, με πρόνοια και αλληλεγγύη, με Κέντρο Οικογένειας, και όλα να τίθενται σε δημόσια διαβούλευση, με λογοδοσία και διαφάνεια», υπογράμμισε, για το όνειρό του για την Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τον κ. Ελευθερίου, οι «προηγούμενες διοικήσεις της πόλης, όπως και η απερχόμενη, έχουν υιοθετήσει λογικές και εφαρμόζουν πρακτικές ιδιοκτησίας των δημοτικών δομών».

«Έχουν κανονικοποιήσει καθεστωτικές αντιλήψεις, καθώς επανειλημμένα έχουν πάρει αποφάσεις χωρίς να περνούν καν από το Δημοτικό Συμβούλιο», είπε ενώ όπως τόνισε «φυσικό επακόλουθο αυτής της λογικής είναι στασιμότητα, η αδιαφάνεια, οι διορισμοί εκτός ΑΣΕΠ, μεταθέσεις, μετατάξεις κ.α.».

«Κυρίως όμως δεν έχει γίνει κανένα βήμα ώστε να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής στη πόλη μας», υπογράμμισε.

«Σε πέντε χρόνια η Πετρούπολη θα πρέπει να είναι αν οχι πιο μπροστά, σίγουρα στο ίδιο επίπεδο τόσο με τους όμορους, όσο και συνολικά με τους υπόλοιπους δήμους της Δυτικής Αθήνας», είπε ο υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Πετρούπολης με τον συνδυασμό Δ.Ε.Κ.Α. του Δημήτρη Ταλιούρα.

«Η Πετρούπολη έχει τις δυνατότητες μέσα από την λελογισμένη διάθεση των πόρων και χρησιμοποιώντας σωστά τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία, να γίνει ελκυστική για όλους, τόσο για όσους κατοικούν αλλά και για όσους έχουν την διάθεση να έρθουν», σημείωσε.

Φλώριος Ελευθερίου: Είμαι υποψήφιος με έναν από τους ηθικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει

«Αναφορικά με το πως θυμάμαι την Πετρούπολη θα σας απαντήσω με το βλέμμα στραμμένο και στο μέλλον. Θυμάμαι την Πετρούπολη να αναπτύσσεται δυσανάλογα σε σχέση με τον χρόνο που μπορούσε να διαθέσει γι αυτό, με αποτέλεσμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια να υπάρχει στασιμότητα. Δεν θέλω να τα περιγράφω όλα με όρους Αποκάλυψης αλλά όταν γνωρίζουμε τι (δεν) έχει γίνει και τι δυνατότητες έχουμε νομίζω πως μας αξίζει τκ καλύτερο, μας αξίζει Δ.Ε.Κ.Α.», κατέληξε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φλώριος Ελευθερίου: Είμαι υποψήφιος με έναν από τους ηθικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.