ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος – Mητέρα 26χρονης: «Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα»

Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που έχασε τη ζωή της κάτω από άγνωστες συνθήκες, αναφέρθηκε στην τραγωδία.
Φολέγανδρος – Mητέρα 26χρονης: «Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα»

Φολέγανδρος: Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που έχασε τη ζωή της κάτω από άγνωστες συνθήκες, αναφέρθηκε στην τραγωδία.

«Οι αρχές κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του παιδιού μου. Δεν γνωρίζω την οικογένεια του παλικαριού που αναζητείται αυτή τη στιγμή.

Το παιδί μου ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και την αγαπούσαν όλοι εδώ στην περιοχή μας. Δεν γνωρίζω την οικογένεια του παλικαριού που τον αναζητούν αυτή τη στιγμή οι αρχές και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί.

Οι αστυνομικές αρχές και το λιμενικό κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από το θάνατο του παιδιού μου. Δυστυχώς δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ακόμα από τον ιατροδικαστή.

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής στη Φολέγανδρο αλλά δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία και δεν μπορώ να κάνω εικασίες αυτή τη στιγμή αλλά είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα», είπε η μητέρα της 26χρονης στην ιστοσελίδα protothema.gr.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ο Άρης τον θέλει, αν θέλει και ο Αρίμπας, το deal θα γίνει

Κορονοϊός: 2.562 νέα κρούσματα και 7 νέοι θάνατοι

Τούνη – Αλεξάνδρου το… φωνάζουν! Μαζί διακοπές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος – Mητέρα 26χρονης: «Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.