ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Food Pass – Super Market Pass: Μόνο προϊόντα απο το καλάθι του νοικοκυριού θα αφορά το επίδομα – Τι γνωρίζουμε

To Food Pass θα χορηγηθεί με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια στα νοικοκυριά - Μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 200 ευρώ.
Food Pass – Super Market Pass: Μόνο προϊόντα απο το καλάθι του νοικοκυριού θα αφορά το επίδομα – Τι γνωρίζουμε

Προχωράει η σκέψη εφαρμογής του Food Pass από την Κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια που εξακολουθεί να μαστίζει τους Έλληνες καταναλωτές.

Οπως αναφέρει «Το Βήμα της Κυριακής», το νέο επίδομα θα αφορά τα τρόφιμα που καταναλώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά στη λογική του Fuel Pass για τα καύσιμα.

Εφόσον εφαρμοστεί τελικά αυτό το μέτρο, τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα είναι πολύ αυστηρά, ώστε να καλυφθούν εκείνοι που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ακόμη εκτιμάται οτι θα αφορά μόνο τα προϊόντα που αναφέρονται στο «Καλάθι του νοικοκυριού» και όχι γενικά όλα τα προϊόντα των Σούπερ Μάρκετ.

Το ποσό που πρόκειται να διατεθεί αναμένεται να κυμανθεί στα 100 ευρώ ανά νοικοκυριό. Πάντως δεν αποκλείεται το ποσό να φτάσει και 200 ευρώ, εφόσον η Κυβέρνηση βρει τους πόρους για κάτι τέτοιο.

Food Pass – Super Market Pass: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Food Pass – Super Market Pass: Μόνο προϊόντα απο το καλάθι του νοικοκυριού θα αφορά το επίδομα – Τι γνωρίζουμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.