ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Νέα παράταση – Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που έληγε αύριο (28/8) με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Παράταση παίρνει η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα (31/8) στις 15:00, μετά από σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλήνιες 2020: Πότε θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...
Φορολογικές δηλώσεις: Νέα παράταση – Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που έληγε αύριο (28/8) με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Παράταση παίρνει η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα (31/8) στις 15:00, μετά από σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλήνιες 2020: Πότε θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – Που θα τα δείτε

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Μέχρι χθες είχαν υποβληθεί 6.150.171 φορολογικές δηλώσεις. Υπολείπονται περίπου 207.000 δηλώσεις για να προσεγγίσουμε τον αριθμό των δηλώσεων που είχαν υποβληθεί πέρυσι. Αν και, κατά μέσο όρο, τις τελευταίες ημέρες υποβάλλονται καθημερινά περίπου 80.000 δηλώσεις, γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει υποβληθεί ο μεγαλύτερος όγκος των δηλώσεων, το Υπουργείο Οικονομικών δίνει ένα ακόμα, μικρό χρονικό περιθώριο, προκειμένου να διευκολύνει όλους τους Έλληνες πολίτες για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορολογικές δηλώσεις: Νέα παράταση – Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.