ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Αττική: Νέα αναζωπύρωση σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες! Απειλούνται σπίτια!

Σε έναν απίστευτο εφιάλτη εξελίσσεται η πυρκαγιά που κατακαίει την Αττική εδώ και μέρες. Νέα αναζωπύρωση σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες!

Φωτιά Αττική: Σε έναν απίστευτο εφιάλτη εξελίσσεται η πυρκαγιά που κατακαίει την Αττική εδώ και μέρες. Νέα αναζωπύρωση σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες! Φωτιά Εύβοια
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Φωτιά Αττική: Σε έναν απίστευτο εφιάλτη εξελίσσεται η πυρκαγιά που κατακαίει την Αττική εδώ και μέρες. Νέα αναζωπύρωση σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες!

Φωτιά Αττική: Δεν πρόκειται να ηρεμήσουν οι κάτοικοι στη Βαρυμπόμπη, περιοχή από όπου άρχισε η καταστροφική φωτιά τις προηγούμενες ημέρες και πλέον κατακαίει μεγάλος μέρος της Βόρειας Αττικής και όχι μόνο…

Παρότι η φωτιά στη Βαρυμπόμπη κατέκαψε την περιοχή τα προηγούμενα 24ωρα, υπάρχει νέα αναζωπύρωση καθώς το «μέτωπο» ξαναγύρισε λόγω των ανέμων!

Μάλιστα εκτός από την κοινότητα αυτή η πυρκαγιά πήρε κατεύθυνση και προς τους Θρακομακεδόνες! Έτσι η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας με έκτακτα μηνύματά καλεί όσους βρίσκονται στις περιοχές αυτές να τις εγκαταλείψουν άμεσα!

Ειδικά στους Θρακομακεδόνες απειλούνται σπίτια και μάλιστα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ήδη κάποιες οικίες «παραδόθηκαν» στις φλόγες!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις

Δείτε βίντεο παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΔΔΗΕ: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος

Μήνυμα 112: Ροδόπολη και Σταμάτα, εκκενώστε προς Αθήνα (vid)

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά

Exit mobile version