ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά: Δίνει «μάχη» και εκπέμπει SOS ο Τζέιμς Καφετζής στη Ρόδο – Κάηκε το αμάξι του όσο βοηθούσε κόσμο

Ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τη φωτιά στη Ρόδο.
Φωτιά: Δίνει «μάχη» και εκπέμπει SOS ο Τζέιμς Καφετζής στη Ρόδο – Κάηκε το αμάξι του όσο βοηθούσε κόσμο

Ο εφιάλτης με τη φωτιά στη Ρόδο είναι ασταμάτητος και η «μάχη» συνεχίζεται για 6η συνεχόμενη ημέρα.

Με εντολή της πολιτικής προστασίας απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους οι κάτοικοι στα χώρια ΛάερμαΛάρδοςΠυλώναΚάλαθοςΜάσαρηΜαλώνα και Χαράκι, καθώς και οι Πεύκοι και η Λίνδος, δύο από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, έχει ριχτεί και αυτός στη «μάχη» και βοηθάει κόσμο με το σκάφος που διαθέτει, προκειμένου να απομακρυνθούν από το νησί και να «γλιτώσουν».

Με post που δημοσιεύει στο Instagram κάνει έκκληση για βοήθεια, ενώ παρέχει διάφορες πληροφορίες προς τον κόσμο προκειμένου να βρουν τρόφιμα και είδη ανάγκης, συμβάλλοντας και αυτός προκειμένου να μαζευτούν τα απαραίτητα.

Μάλιστα, όση ώρα βοηθούσε συνανθρώπους, κάηκε και το αμάξι του με τον ίδιο να γράφει πως «εντομεταξύ αυτό παίζει να είναι το αμάξι μου. Το αφήσαμε εκεί που βάζαμε τον κόσμο στο σκάφος στο Κιοτάρι».

Παράλληλα, τα βίντεο που δημοσιεύει από τις πυρκαγιές «σοκάρουν» και δείχνουν την κρισιμότητα της κατάστασης.

Δείτε χαρακτηριστικά: 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά: Δίνει «μάχη» και εκπέμπει SOS ο Τζέιμς Καφετζής στη Ρόδο – Κάηκε το αμάξι του όσο βοηθούσε κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.