ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Εκκενώνεται το καταφύγιο ζώων της Εριέττας Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι άμεσα θα πρέπει να εκκενωθεί το Save A Greek Stray, μια διαδικασία όχι και τόσο εύκολη. 

Φωτιές- Εριέττα Κούρκουλου
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Εριέττα Κούρκουλου με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι άμεσα θα πρέπει να εκκενωθεί το Save A Greek Stray, μια διαδικασία όχι και τόσο εύκολη. 

Η Έριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της γνωστοποιώντας την κατάσταση, ενώ ανέβασε φωτογραφίες από τη διαδικασία της εκκένωσης.

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγίου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ένα πόνυ, ένα γαϊδουράκι, 2 γουρουνάκια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες.

Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημείο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων.

Ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού».

Δείτε την ανάρτησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυμα 112: Ροδόπολη και Σταμάτα, εκκενώστε προς Αθήνα (vid)

Φωτιά Εύβοια: ΕΚΤΑΚΤΟ μήνυμα από το 112 για εκκένωση και στη Λίμνη Ευβοίας!

Exit mobile version