ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Γυναίκα πυροσβέστης με βαμμένα μακριά νύχια δεν μπορούσε να ανοίξει τη μάνικα – Τι είπε

Για τις φωτιές υπάρχουν πολλά παράπονα από τους κατοίκους των περιοχών, που επλήγησαν, ένα από τα περιστατικά που αναφέρθηκαν ήταν με μια πυροσβέστρια.
Φωτιές: Γυναίκα πυροσβέστης με βαμμένα μακριά νύχια δεν μπορούσε να ανοίξει τη μάνικα – Τι είπε

Φωτιές: Υπάρχουν πολλές καταγγελίες από άτομα που επλήγησαν από τις πυρκαγιές ακόμα και για ενέργειες της πυροσβεστικής.

Οι φωτιές στην Ελλάδα, έκαψαν πολλά στρέμματα γης, πολλοί άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους, ενώ πολλά ζώα έχασαν την ζωή τους.

Οι κάτοικοι στην Βόρεια Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αφίδνες και την Ιπποκράτειο Πολιτεία έχουν τα δικά τους παράπονα.

Τονίζουν πως μένουν πολλά άτομα στις περιοχές, υπάρχουν επίσης αρκετά αδιέξοδα, έτσι γίνεται δύσκολο για την πυροσβεστική να καταφέρει να φτάσει στα σημεία, που πρέπει ώστε να σβήσει τις πυρκαγιές.

Άλλοι πολίτες που μένουν σ’ αυτά τα μέρη καταγγέλλουν πως από το 2018, παρά τις διαβεβαιώσεις δεν έχει γίνει τίποτα το ουσιαστικό για να προστατευτούν από το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν πυρκαγιές.

Η παρουσία της πολιτείας όπως τονίζουν επικεντρώνεται σε κάποιες φωτογραφίες και επισκέψεις επικοινωνιακού μόνο χαρακτήρα.

Επίσης για τις φωτιές στην βόρεια Αττική τονίζουν πως δεν έφταιγαν μόνο τα εναέρια μέσα που δεν ήταν όσα θα επιθυμούσαν. Ακόμη και κάποια από τα επίγεια δεν είχαν γνώση της περιοχής, ενώ πολλές φορές στερούνταν βασικών εννοιών και γνώσεων της δασοπυρόσβεσης.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει γι’ αυτό το θέμα: «Κάποιοι εξ αυτών ήταν εμφανές πως δεν μπορούσαν όχι πυρκαγιά, αλλά ούτε μικρή φωτιά να σβήσουν.

Είδα μία πυροσβέστρια με βαμμένο νύχι που δεν μπορούσε να ανοίξει την μάνικα. Όταν την ρώτησε τι κάνει εδώ μου απάντησε πως την έφεραν εκτάκτως από την επαρχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιές: Οι περιοχές υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά το Σάββατο (21/8)

Ρουμάνος δημοσιογράφος από τα μέτωπα των πυρκαγιών: Καμία χώρα δεν επιτρέπει μια πρωτεύουσα να τυλιχτεί στις φλόγες

Ολυμπιακός: «Δέκα εκατομμύρια συν τα μπόνους απαιτεί η Νάπολι για τον Μανωλά»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψυχοσάββατο: Μια γέφυρα ελέους και αγάπης μεταξύ ζώντων και κεκοιμημένων

Ψυχοσάββατο: Μια γέφυρα ελέους και αγάπης μεταξύ ζώντων και κεκοιμημένων

Εκατομμύρια τιμητικά στεφάνια και κοσμικές εκδηλώσεις μνήμης δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα ψίχουλο από αυτό που προσφέρει ένα και μόνο Ψυχοσάββατο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Όλα για τη «βιτρίνα» - Κλιμάκια απολύμαναν τα τρακτέρ των Αγροτών πριν καταφθάσουν στην Αθήνα - Έχει... πρόβατα η πλατεία Συντάγματος;

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

«Η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία που δεν φοβάται - Ο διάλογος χωρίς σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, γίνεται άλλοθι στις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν»

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία