ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Βαρύτατες οι κατηγορίες – Απολογείται το Μεγάλο Σάββατο μαζί με άλλους τρεις κατηγορούμενους

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί το Μεγάλο Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης αλλά και ακόμα τρεις συγκρατούμενοί του.
Φουρθιώτης: Βαρύτατες οι κατηγορίες – Απολογείται το Μεγάλο Σάββατο μαζί με άλλους τρεις κατηγορούμενους

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί το Μεγάλο Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης αλλά και ακόμα τρεις συγκρατούμενοί του.

Φουρθιώτης: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έφερε η σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος θα οδηγηθεί το Μεγάλο Σάββατο στον ανακριτή.

Ο παρουσιαστής ζήτησε και έλαβε σήμερα (28/4) την προθεσμία τριών ημερών, όπου θα απολογηθεί μαζί με ακόμα τρεις συγκρατούμενούς του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, για εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και παραβίαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, φέρεται να πλήρωσε με 40.000 ευρώ δύο άτομα που έκαναν επίθεση στο σπίτι του, ενώ οι ίδιοι εμπλέκονται και στην επίθεση κατά της αστυνομίας.

Η προσαγωγή του έγινε χθες (27/4) μετά από έρευνα που έγινε τόσο στο γραφείο του, όσο και στο σπίτι του και σήμερα (28/4) μετατράπηκε σε σύλληψη ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο ίδιος φυσικά αρνείται τα πάντα, χωρίς να κάνει κάποια επίσημη δήλωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι δύο ποινικοί ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν σχέση με την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή, όμως υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής είχε απευθυνθεί σε αυτούς για το συγκεκριμένο λόγο, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν και δεν γνωρίζουν τι έγινε στη συνέχεια.

Μάλιστα, δεν παραδέχονται καν πως γνωρίζουν τον Μένιο Φουρθιώτη, ωστόσο, από την πρώτη φάση της έρευνας φαίνεται πως οι τρεις άνδρες γνωρίζονται. Και αυτό μιας εταιρείας σεκιούριτι στην οποία εργάζονταν παλαιότερα οι δύο ποινικοί.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν επίσης πως στο παρελθόν ο παρουσιαστής είχε χρησιμοποιήσει ως σεκιούριτι τους δύο ποινικούς.

Παράλληλα ο παρουσιαστής ερευνάται με εισαγγελική εντολή και όσον αφορά τις καταγγελίες που έκανε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης αλλά και για άλλες υποθέσεις, όπως οικονομική του δραστηριότητα, η χρήση πλαστών εγγράφων κ.α. που καταγγέλθηκαν πριν λίγο καιρό σε βάρος του.

Ράπτη: «Τότε ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό για τους 18 και άνω» – Τι είπε για το AstraZeneca

Πάσχα – μετακινήσεις: «Θα ανοίγουμε και πορτ παγκάζ στα διόδια», λέει η Τροχαία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρθιώτης: Βαρύτατες οι κατηγορίες – Απολογείται το Μεγάλο Σάββατο μαζί με άλλους τρεις κατηγορούμενους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.