ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Προσοχή – Ολοκληρωτική αλλαγή στα ΑΦΜ που κάνουν σήμερα 3/8 αίτηση!

Μία αλλαγή για το Fuel Pass 2 που κανείς δεν ήξερε και περίμενε έρχεται σήμερα, με πολλές ανατροπές όσον αφορά τα ΑΦΜ.

Fuel Pass 2: Προσοχή - Ολοκληρωτική αλλαγή στα ΑΦΜ που κάνουν σήμερα 3/8 αίτηση!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαφορετικός τελικά είναι ο προγραμματισμός για το Fuel Pass 2, αφού έχουμε αλλαγή σε ό,τι αφορά τα ΑΦΜ που θα είναι διαθέσιμα από σήμερα.

Συγκεκριμένα γνωρίζαμε ότι τα ΑΦΜ που τελειώνουν σε 8,9 και 0 θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις την Τετάρτη 3/8, ωστόσο αυτό έχει αλλάξει αφού όλοι μπορούν τελικά πλέον να μπουν στην πλατφόρμα.

Η κυβέρνηση παρά τη γενικευμένη ενεργειακή κρίση η οποία πρόκειται να ενταθεί τους επόμενους μήνες συνεχίζει πεισματικά στο δόγμα άρνησης της μείωσης της φορολογίας στα καύσιμα, ποντάροντας σε προεκλογικά τρικάκια δήθεν παροχών όπως τα Fuel Pass και Energy Pass.

Δυστυχώς αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των ειδικών, αναμένεται να ζήσουμε τον πιο σκληρό χειμώνα με ραγδαία πτώση της αγοραστικής μας δύναμης, με ο, τι αυτό συνεπάγεται…

Fuel Pass 2: Έτσι κάνετε την αίτηση!

Αρχικά πρέπει να μπείτε στο σύνδεσμο vouchers.gov.gr και να εισέλθετε στην πλατφόρμα με τους κωδικούς του Taxisnet, ενώ στη συνέχεια θα ζητήσει μερικά στοιχεία όπως:

Fuel Pass 2: Αυτά είναι τα ποσά!

Για όσους επιλέξουν τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, το ποσό της ενίσχυσης προσαυξάνεται κατά 15 ευρώ, έναντι 5 ευρώ που ίσχυε με το προηγούμενο καθεστώς.

Exit mobile version