ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel pass 2: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Μέχρι πότε πρέπει να καταναλωθούν τα λεφτά

Κατατέθηκε η τροπολογία για το Fuel Pass 2 – Τι αλλάζει και πότε θα δοθεί.
Fuel pass 2: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Μέχρι πότε πρέπει να καταναλωθούν τα λεφτά

Την ώρα που η απίστευτη κοροϊδία με την ρήτρα αναπροσαρμογής οδηγεί σε νέες αυξήσεις φωτιά στο ρεύμα, το επίδομα Fuel Pass 2 δίνει μια μικρή «ανάσα» στους οδηγούς που βλέπουν τις τιμές των καυσίμων να παίρνουν την ανηφόρα.

Το βράδυ της Τετάρτης (29/6) κατατέθηκε η σχετική τροπολογία, η οποία σήμερα αναμένεται να ψηφιστεί. Αφορά στο επίδομα καυσίμων που θα πάρουν οι πολίτες με εισόδημα έως 45.000 ευρώ για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για το πώς θα πάρετε έως και 100 ευρώ το τρίμηνο, με το επίδομα να ξεκινά από τα 45 ευρώ.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους αναμένεται να ανοίξει τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και θα μοιράσει στους δικαιούχους συνολικά 200 εκατ. ευρώ, ενώ η επιδότηση για τη βενζίνη καλύπτει τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Όπως και να ‘χει, η ουσία είναι πως μας μετατρέπουν σε απρόσωπους αριθμούς αιτήσεων σε μια πλατφόρμα, στην οποία είναι ο «όμηρος» ο πολίτης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel pass 2: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Μέχρι πότε πρέπει να καταναλωθούν τα λεφτά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.