ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γάμος ομόφυλων: Τίτλοι τέλους!

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων… ρίχνουν τίτλους τέλους!
Γάμος ομόφυλων: Τίτλοι τέλους!

Γάμος ομόφυλων: Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την έγκριση από την Βουλή των Ελλήνων για τον γάμο των ομοφυλοφίλων όπου γίνεται πια νόμος του Κράτους ανοίγοντας την Κερκόπορτα της υιοθεσίας, της  παρένθετης μητέρας, της διάλυσης του βασικού κυττάρου της κοινωνίας μας όπου είναι η οικογένεια, την γροθιά στο στομάχι στον ιερό θεσμό της πίστεως μας και της Αγίας Τριάδας όπου προμηνύεται στο Σύνταγμα μας!

Ένα Σύνταγμα για το οποίο θυσιάστηκαν οι πρόγονοι μας για του Χριστού την πίστη την Αγία και την Πατρίδα μας για να έρθουν ένα μάτσο «βουλευτές» εντολοδόχοι και με την συνενοχή του άβουλου λαού να περάσουν αυτόν τον νόμο έκτρωμα!

Τι να πω ρε παιδιά, λες και πείραζε κανείς τους ομοφυλόφιλους, τις προσωπικές τους κλίσεις, πάθη και διαταραχές! Λες και δεν έφθανε το σύμφωνο συμβίωσης, έπρεπε και με την βούλα του νόμου σον κι ντε όχι μόνο να μας κατσικωθουν στον σβέρκο, αλλά να μας περάσουν το μη φυσικό ως φυσικό, να μας το επιβάλουν ώς νόμο και να διεκδικήσουν την υιοθεσία των τέκνων δήθεν να τους αποδεχτούμε ως φυσιολογική κατάσταση των πραγμάτων, το άσπρο μαύρο!!!

Γάμος ομόφυλων: Δεν αντέδρασε κανείς!

Και τι;;;; Μία χούφτα Έλληνες αντιδράσανε την Κυριακή στην διαδήλωση κατά του Νόμου!!! Οι υπόλοιποι πίναμε αμέριμνοι τον καφέ μας, κανονικά προσκαλούσαμε αυτά τα τσιράκια της πολιτικής σκηνής στις βασιλόπιτες και τους χορούς που διοργανώναμε, γενικώς όλα βαίνουν καλώς.

Και τέλος όταν ήταν να ψηφίσουμε άλλοι καθίσανε στους καναπέδες, άλλοι εκπληρώνανε χάρες και κούφια λόγια, άλλοι υποστήριξαν την ιδεολογία τους, τα πιστεύω τους και μετά περιμένουμε προκοπή!!!! Βγάλαμε με το 50% αποχής το #σαρανταενατακατο να μας κυβερνήσει, διαστρέψει και χεράκι χεράκι με την αντιπολίτευση να μας στείλει ένα βήμα μπροστά στα βράχια!

Όσες «Νίκες» και να κατέβουνε Θεόσταλτες και όσα μικρά ή μεγαλύτερα θαύματα συντελούνται καθημερινά γύρω μας αν δεν υπάρξει μια συνολική μετάνοια και επιστροφή στις αξίες μας με ολική μεταστροφή δεν πρόκειται τίποτε όχι μόνο να αλλάξει αλλά κι να παραμείνει σταθερό στην κατηφόρα που έχουμε πάρει.

Δυστυχώς πλέον περιμένουμε προσευχόμενοι την επέμβαση του Θεού, γιατί οδεύουμε ολοταχώς προς το απροχώρητο!!!! Ο Θεός βοηθός στην μεγάλη επανεκκίνηση Του και Παλιγγενεσία του Έθνους μας ! Ακόμη φαίνεται είμαστε στους πρώτους πόνους της γέννας, ας ελπίσουμε ο Τοκετός να επέρχεται σύντομα για το καλό μας! Έσω Έτοιμοι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γάμος ομόφυλων: Τίτλοι τέλους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.