ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεννήθηκα 25η Μαρτίου: Στα γαλανόλευκα η Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό (vid)

Γεννήθηκα 25η Μαρτίου: Στο πανέμορφο γαλάζιο και λευκό, τα χρώματα της Ελλάδας και της ελληνικής σημαίας ντύνεται όλη η χώρα. Φυσικά και η Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει κι αυτή την ένδοξη στιγμή του ελληνικού έθνους με τον εορτασμό της επετείου για τα 200 χρόνια από...

Γεννήθηκα 25η Μαρτίου: Στο πανέμορφο γαλάζιο και λευκό, τα χρώματα της Ελλάδας και της ελληνικής σημαίας ντύνεται όλη η χώρα. Φυσικά και η Θεσσαλονίκη.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Γεννήθηκα 25η Μαρτίου: Στο πανέμορφο γαλάζιο και λευκό, τα χρώματα της Ελλάδας και της ελληνικής σημαίας ντύνεται όλη η χώρα. Φυσικά και η Θεσσαλονίκη.

Η Θεσσαλονίκη, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει κι αυτή την ένδοξη στιγμή του ελληνικού έθνους με τον εορτασμό της επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Έτσι ο Δήμος έντυσε στα γαλανόλευκα την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, ενόψει της 25ης Μαρτίου 2021 την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα ανήμερα της 25ης Μαρτίου το πρωί θα προβληθεί διαδικτυακά η δράση της Δημοτικής Πινακοθήκης με τίτλο «Ζωντανεύοντας τους πίνακες», ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας, στο σύμβολο της πόλης, τον Λευκό Πύργο, θα αποτυπωθούν τρισδιάστατα: η ημερομηνία, το μήνυμα της Επανάστασης του 21 και η εικόνα Έλληνα Αγωνιστή.

Θεσσαλονίκη: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπρόεδρος Ραφήνας: «Ο Μένιος Φουρθιώτης φυλάσσεται από εννέα περιπολικά» (pics)

Γεννήθηκα 25η Μαρτίου: Όταν υψώνουμε Ελληνικές σημαίες στην Ελλάδα κάποιοι το θεωρούν… εθνικισμό. Όταν όλες οι χώρες ντύνονται στα γαλανόλευκα, είναι απλά… Πέμπτη

Exit mobile version