ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεώργιος Αποστολάκης – ΝΙΚΗ: Ταχύτατοι οι ρυθμοί έκδοσης απόφασης υπέρ των funds από τον Άρειο Πάγο – Για να μπορούν να πλειστηριάζουν τα σπίτια του κοσμάκη

«Kλονισμένη η εμπιστοσύνη του Έλληνα πολίτη στη Δικαιοσύνη».
Γεώργιος Αποστολάκης – ΝΙΚΗ: Ταχύτατοι οι ρυθμοί έκδοσης απόφασης υπέρ των funds από τον Άρειο Πάγο – Για να μπορούν να πλειστηριάζουν τα σπίτια του κοσμάκη

Λάβρος κατά του σχετικού νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση των δικαστηρίων, της πολιτικής και της ποινικής δικαιοσύνης ήταν, κατά την εισήγησή του στην Διαρκή Επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής Επικρατείας με τη ΝΙΚΗ και πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγιου, Γεώργιος Αποστολάκης.

«Αν κάποιος ήθελε να βάλει έναν τίτλο στην ανερμάτιστη πορεία αυτού του νομοσχεδίου, θα το χαρακτήριζε ως ένα νομοσχέδιο χωρίς βασική φιλοσοφία, χωρίς συνέπεια επιδιώξεων, έρμεο πιέσεων τοπικών κομματικών συμφερόντων, συνονθύλευμα συντεχνιακών απαιτήσεων δικηγόρων και δικαστών αντίθετο στην αρχική στόχευση του πορίσματος της Παγκόσμιας Τράπεζας και της ομάδας εργασίας του υπουργείου δικαιοσύνης», ανέφερε ο κ. Αποστολάκης.

Ο Γεώργιος Αποστολάκης έκανε λόγο για κλονισμένη εμπιστοσύνη του Έλληνα πολίτη στη Δικαιοσύνη, την οποία δικαιολόγησε στο γεγονός πως οι πολίτες βλέπουν «ταχύτατους ρυθμούς έκδοσης απόφασης υπέρ των παρατραπεζικών funds από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Για να μπορούν εύκολα και χωρίς δικονομικά εμπόδια να πλειστηριάζουν τα σπίτια του κοσμάκη», την στιγμή που όπως σημείωσε, «για τον απλό λαό η Δικαιοσύνη έχει άλλο πρόσωπο και άλλους ρυθμούς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεώργιος Αποστολάκης – ΝΙΚΗ: Ταχύτατοι οι ρυθμοί έκδοσης απόφασης υπέρ των funds από τον Άρειο Πάγο – Για να μπορούν να πλειστηριάζουν τα σπίτια του κοσμάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.