ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Πάριος: Δικογραφία για συναυλία του στη Θεσσαλονίκη – Τι έχει συμβεί

Δικογραφία σχηματίστηκε για τη συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη.
Γιάννης Πάριος: Δικογραφία για συναυλία του στη Θεσσαλονίκη – Τι έχει συμβεί

Ο Γιάννης Πάριος έδωσε συναυλία σε ένα κατάμεστο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως αναφέρει το GR TIMES, η δικογραφία αφορά τους διοργανωτές, που δεν τήρησαν στην εκδήλωση τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν απαγορεύουν τις συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους, όμως οι θεατές θα πρέπει να είναι καθήμενοι, να τηρούν αποστάσεις και να φορούν τις μάσκες τους.

Τα παραπάνω φαίνεται πως δεν τηρήθηκαν στο θέατρο Γης αφού όταν ο Γιάννης Πάριος ξεκίνησε να τραγουδά νησιώτικα, όλοι οι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι και δεκάδες εξ αυτών χόρευαν μπροστά στη σκηνή.

Πέρα από τη συναυλία του Πάριου, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική έρευνα για αντίστοιχη εκδήλωση μια μέρα νωρίτερα στο Θέατρο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων σε συναυλία που έδωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής. Η έρευνα ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης – Συκεών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Πάριος: Δικογραφία για συναυλία του στη Θεσσαλονίκη – Τι έχει συμβεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.